TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maurice Lacroix Pontos Day Date

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj algkmn » 18 Ağu 2010, 21:09

Resim
Resim
Resim

4 Farklı Renk

ResimResimResim

Resim
Resim
Resim

Buda Forumdan (NickyNick):

Resim

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Türkçe içerikli böyle bir sitenin varolması gerçekten çok güzel. Sohbet, bilgi ve makale olarak gayet takdir edilesi bir forum olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Konuya dönersek bu saat ilgimi çekti almadan önce fikirlerinizi sormak istedim ve hazır başlık açmışken birazda resimlerle süsledim.

Forumda @NickyNick arkadaşımız takmış koluna şuanda istanbulda olmadığımdan gidip inceleme fırsatım olmadı. Düşünceleriniz neler?

Son olarak bu saate paralel farklı markalarda neler önerebilirsiniz bütçe 2000 - 2500 TL

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
algkmn

Re: Maurice Lacroix Pontos Day Date

Mesaj Frax » 18 Ağu 2010, 21:27

Tasarim olarak cok begendigim bir saat. Biraz benzer modeli Mido markasinda mevcut. Belluna modeli. O modelde COSC var bu da ayrica bir artisi olabilir. Ikisi de guzel saatler :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj nickynick » 19 Ağu 2010, 00:29

O paralara alınacak gerçekten güzel saatlerden bir tanesi benim için. Siyah ya da antresit kadranlısı kesinlikle çok hoş duruyor bilekte. Hem her gün kullanılabilecek, hem de takım elbiseyle güzel uyum sağlayacak bir saat. Eğer alırsanız memnun kalırsınız.
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Bond » 19 Ağu 2010, 02:29

TSF'ye hoşgeldin Algkmn. Çok yakın tasarımlı Raymond Weil Freelancer Day Date'de bir opsiyon olabilir. Kerorg nickli üyemizde vardı o model. Bunun dışında belirtilen bütçe için birçok model olabilir elbette ama ilk aklıma gelen model yukardaki oldu. Benzer tasarımlı modeller için gene Edox, Mido, Hamilton, Frederique Constant markalarını inceleyebilirsin. Fiyat biraz aşar ama eski seri olduğu için indirim bulabilirsen TAG Heuer Link Calibre 5 Day Date yakın tasarımlı gene ama bracelet değişiktir herkes sevmeyebilir. Orisin daha farklı bazı modelleri olur o bütçede sanırım. Tam benzer olmasada Longines Silver Arrow zarif bir saattir. Gene çok zarif bir marka ülkemizden zor ama Nomoslara bakabilirsin ilgini çekebilir. Victorniox Swiss Army ve Tissotlardanda orta üst seri modeller güzel alternatifler olabilir.

Soruduğun Maurice Lacroix modeli ise gayet hoş. Bencede iyi bir seçim. Beyaz dial pek sevmedim ama özellikle mavi ve füme tonlu kadranlar gayet şık duruyor.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj algkmn » 19 Ağu 2010, 02:47

önerdiğiniz marka ve modellere bakacağım cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
algkmn

Mesaj Redliner » 19 Ağu 2010, 18:20

Siyah olan gerçekten güzel bencede. Bu saatin WR si nedir acaba bu konuda bir bilginiz varmı?
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Clk » 19 Ağu 2010, 22:39

Red, 4. resimde yaziyor 50m diye :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj financeexe » 28 Ağu 2010, 12:19

Resim

Bu rengi daha önce görmemiştim. Oldukça farklı olmuş. Güzel bir alternatif sunmuşlar. Tabi fotoğrafla bi yere kadar mutlaka gerçektede görülmesi lazım.
Kullanıcı avatarı
financeexe

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 128 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners