TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj maiii » 25 Nis 2015, 10:03

Resim

Bug羹n akl覺mda bu saat var
Kullan覺c覺 avatar覺
maiii

Ya: 42
Kay覺t: 11 Eki 2012, 23:48

Mesaj fulhamx5 » 25 Nis 2015, 11:11

SeRxx yazd覺:Bilezik (TAG Carrera+Speedmaster)/2 Kadran da Seiko Premier olmu :)
fulhamx5 yazd覺:arkadalar bu saat pahal覺 bir tag heuer gibi filan durmuyor mu fotorafta?

yoksa ger癟ekte 繹yle durmaz m覺 ? :)

casio iyi i 癟覺karm覺 gibi bence. ne dersiniz?

Resim

Evet biraz taklidi bol ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
fulhamx5

Kay覺t: 11 Mar 2015, 15:40

Mesaj serhat200 » 28 Nis 2015, 17:36

:?: :?:
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Ya: 47
Kay覺t: 20 Au 2010, 16:55

Mesaj Cct » 28 Nis 2015, 17:55

En yak覺覺kl覺 ROO Diver :champ: Tabi fiyat aral覺覺nda rakebet bol :roll:

Benim tek tak覺ld覺覺m nokta kadran i癟iliinin saati geri kalan覺na g繹re biraz zay覺f kalmas覺.. Beni 癟eliinden soutan etkenlerden biriydi.

Birde bu g繹rseldeki Photoshop hatas覺na 癟ok g羹l羹yorum :D Yani hi癟 mi kontrol etmiyorsunuz saatin g繹rselini ya? Official sitede olacak ey deil :!:

(Bknz: Bezel 12 y繹n羹)

Ger癟ek hali :arrow:

Resim

Edit: imdi dikkat ettimde Official g繹rselde tepe ve kay覺 - kasa aras覺 k繹pr羹lerde yanl覺. K繹pr羹lerin 癟elik tepelerinde seramik olmas覺 gerekiyor, yuh :shock:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Mesaj MertYe » 28 Nis 2015, 20:14

Cct yazd覺:En yak覺覺kl覺 ROO Diver :champ: Tabi fiyat aral覺覺nda rakebet bol :roll:

Benim tek tak覺ld覺覺m nokta kadran i癟iliinin saati geri kalan覺na g繹re biraz zay覺f kalmas覺.. Beni 癟eliinden soutan etkenlerden biriydi.

Birde bu g繹rseldeki Photoshop hatas覺na 癟ok g羹l羹yorum :D Yani hi癟 mi kontrol etmiyorsunuz saatin g繹rselini ya? Official sitede olacak ey deil :!:

Resim

Edit: imdi dikkat ettimde Official g繹rselde tepe ve kay覺 - kasa aras覺 k繹pr羹lerde yanl覺. K繹pr羹lerin 癟elik tepelerinde seramik olmas覺 gerekiyor, yuh :shock:

Hakikatten orjinalinde durum b繹yleyse AP firmas覺 web sitesindeki g繹rselleri haz覺rlayanlarla ciddi ciddi oturup konumal覺 :D . 襤in ilgin癟 yan覺 ger癟ekten bir hata olabilir resimdeki saati takan kendine g繹re deitirmitir k繹pr羹deki par癟alar覺 dedimde bezeldekileri nas覺l yapt覺 diye d羹羹n羹rken Google'a bir dan覺t覺m resimle orjinalin 癟ok ciddi farklar覺 var dediin gibi.
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj serhat200 » 28 Nis 2015, 20:39

Cct yazd覺:En yak覺覺kl覺 ROO Diver :champ: Tabi fiyat aral覺覺nda rakebet bol :roll:

Resim

Soudum imdi saatten :D
Kullan覺c覺 avatar覺
serhat200

Ya: 47
Kay覺t: 20 Au 2010, 16:55

Mesaj tylerf1 » 28 Nis 2015, 21:06

Evren saatte 24 bin tl %40 indirim var ama yurtd覺覺 fiyat覺n覺n 癟ok 羹zerinde malesef T羹rkiye'de zenith almak ak覺l kar覺 deil.
Tgm yazd覺:Bu aralar PAM 512'nin yan覺nda bu da var akl覺mda :champ:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
tylerf1

Kay覺t: 04 ub 2012, 16:53

Mesaj onatozer » 28 Nis 2015, 23:47

serhat200 yazd覺:Soudum imdi saatten :D

襤sabet olmu :thumbup: Klasik Royal Oak serisi d覺覺nda AP son zamanlar覺n iirilmi balonu gibi geliyor. ROO serisinin 繹v羹nd羹kleri mekanizmalar覺na mod羹l 羹st羹n mod羹l koyup da tarihi mikroskop ile okunacak seviyeye getirip 襤smail T羹r羹t Edition'lar覺 ile fahi fiyatlar istemeleri K繹kl羹 bir ge癟miin suyunu 癟覺karmak gibi geliyor.
Ayr覺ca Cct'nin de belirttii gibi Offshore serileri i癟inde en akla yatk覺n modeller olan Diver'larda fiyat etiketini haketmeyen ince i癟ilik s繹z konusu. Ayak羹st羹 癟ok beendiim ancak detayl覺 incelediimde uzaklat覺覺m modeller. :(
"Watch Idiot Savant"
Kullan覺c覺 avatar覺
onatozer

Kay覺t: 27 Nis 2010, 17:02

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: btozkan, cemhk ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners