TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Mesaj onatozer » 27 May 2015, 08:23

Clk, bezeli yamuk sıfır Deepsea'leri, Sub'ları döktürme bana :twisted: :twisted: :twisted:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj SeRxx » 27 May 2015, 10:09

İnsanların alnının teriyle aldığı saati küçümsemek ne kadar da kolay olmuş :)

Durumu özetleyen cümle olmuş :super:

OnatOzer yazdı: Patek'inden Orient'ine tüm saatsevelere selamlar :champ:

Başlığın amacına uygun paylaşımlara devam :champ: :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj afl » 27 May 2015, 12:26

Hay allah, atışma bitti mi şimdi yani :twisted:
Ne güzel her iki markanın da kirli çamaşırları dökülüyor biz de bilgileniyorduk kenardan kenardan :D
Clk :champ: :champ: SeRxx :champ: :champ: her ikinize de çok teşekkürler :thumbup:
OnatOzer :champ:
sinanarmy, Bizantologun yazısı :champ:
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Clk » 27 May 2015, 12:32

afl, atisma bitmez evraklari hazirliyorum :D Saka bir taraf buyrun buradan yakin Swatch Group Shenzhen fabrikasi ve diger markalarin Cin üretimleri ile ilgili detayli bilgi...

http://www.watch-around.com/en/subscribers-zone/magazine/article/le-metissage-des-boitiers-suisses.html
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 27 May 2015, 12:34

Adrien Choux CTK sirketinin kurucusunun verdigi demec... Cin'de üretim yaptiran markalara dikkat lütfen

http://forums.watchuseek.com/f2/did-you-hear-one-about-frenchman-chinese-timekeeper-642201.html
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj SeRxx » 27 May 2015, 12:41

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Clk » 27 May 2015, 12:43

http://www.take5people.com/wp-content/uploads/2014/03/Take5-case-study-EN-.pdf

Customer background kismina dikkatinizi cekerim ;) from high range through to childeren's watch

Rüyamda gördüklerim bunlar :D
Kullanıcı avatarı
Clk

TSF Omega Master Club / Sadece Omega

Mesaj onatozer » 27 May 2015, 13:53

Clk yazdı:http://www.take5people.com/wp-content/uploads/2014/03/Take5-case-study-EN-.pdf

Customer background kismina dikkatinizi cekerim ;) from high range through to childeren's watch

Rüyamda gördüklerim bunlar :D

Pembe Rüyalar son buldu, ben de kabusları paylaşıyorum Ozaman:
ResimResim

Bu karelerin hiçbiri göbeğimi kasırken bulduğum Google'dan, instagramdan alıp ahkam kestiğim kareler degil, canlı kanlı kareler. Bunun disinda da üyelerin bana attığı bu tarz hata icerikli özel danışma mesajlarını Kişilerin izni olmadığı için paylaşmıyorum. :geek:

Kaç yıl uğraştık, çok çalıştık diye abarta abarta anlatılan çift renk seramik bezellerin Çin'deki sahte saatçilerin kaç günde kopyalayıp satışa sunduklarını düşünürsek, Rolex Çin'e taşınırsa enazından kopyacı çekiklerden birşeyler kaparlar belki. :lol: :lol: :lol:

Lutfen yanlış anlaşılmasın benim sozum Rolex'e degil, aksine çok takdir ettigim, beğendiğim bir marka. Benim derdim gözü kapalı fanatizme. Takımın, memleketin fanatizmi gibi markanın fanatizmini de anlayamıyorum.
Hele ki insanların heves edip, para döküp aldığı seylere cer-cop-teneke denecek fanatizmi hiç anlayamıyorum. Şahsım adına AP'den Panerai'ye Rolex'den Seiko'ya her markaya eşit sempatide yaklaşıp, üstünlüklerini de eksiklerini de saatseverler ile paylaştığımı düşünüyorum. Hatta açık gördüğüm an sahip olduğum markalar dahil ciddi eleştrilerde bulunmaya çalışıp el oğlunun markasını sempatimden dolayı savunmamaya çalışıyorum.
Bir saat forumunda her saatin iyi yanını kotu yanını tartışmak lazım, hiçbiri babamızın markası olmadığı için durduk yere ne yermeye ne yüceltmeye gerek yok.
Bir markanın patronu birinin babası ise orasını bilemiyorum tabi :twisted:

Güzelim başlığı kirletmek istemiyordum aslında ama galiba bu Mesajı atmam gerekiyordu. :?
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo, timeluxury ve 29 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners