Turkiye'den bulunabilecek en iyi urun L'occitane urunleri, ama eminonunde impa ticaret'e ugrama firsati bulursaniz yurt disinda yaygin kullanilan pek cok urunu inceleme firsatiniz olur
Alkole kar覺 cildiniz hassas ise L'occitane 羹r羹nlerini deneyebilirsiniz, benim Proraso'ya g繹re biraz pahal覺d覺rlar ger癟i Anastasia'n覺n dedii gibi 襤stanbulda iseniz Emin繹n羹'ne gidin ve en iyisi deneyin bir癟ok 羹r羹n羹.. Bu arada benim verdiim g繹rsele kar覺l覺k gelen losyonu aa覺daki linkte bulabilirsiniz.. http://www.amazon.com/Proraso-Aftershave-Lotion-Refresh-100/dp/B0085UECY2
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Bug羹n, sevgili asymptote'un tavsiyesi ile edindiim Proraso tra sabunu ile aftershave'ini kulland覺m. Solingen ustura sabahlar覺 癟ok uzun s羹rd羹羹nden merkur futur a ge癟tim. Al覺ma d繹nemindeyiz...
Proraso ile ben de bar覺amad覺m, kulland覺覺m dier sabunlara g繹re 癟ok kurutuyor cildi. San覺r覺m italyanlar yal覺 ciltli insanlar olduklar覺 icin biraz kuru tutmular t覺ra keyfini, o nedenle anlaamadik.