Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Yase yazd覺:Alsam takar m覺y覺m takmaz m覺y覺m sorunsal覺 ile akl覺mdalar
Ayn覺 sorunsal覺 yaam覺 biri olarak kesinlikle tak覺l覺yor. Ben G-Shock'umdan 癟ok memnunum. Arada arkadalar覺m Savarona ya Omega ya ne oldu diye sorunca bunun 羹zerinden Hummer ge癟iyor biey olmuyor diyip saati duvara vurmaya bal覺yorum.
Birde arada darlan覺p saati 癟覺kartma gibi bir huyum var. nceki Ulysse Nardin imi ge癟en sene 2 defa yana yak覺na iyerinde arad覺覺m覺 hat覺rl覺yorum. Nerede b覺rakm覺t覺m ben bu saati diye. G shock tercih etmemin bir sebebide bu kaybetme unutma gibi bir durumunda daha az 羹z羹l羹r羹m diye d羹羹n羹yorum.
Hakl覺s覺n her ey yap覺l覺r bu saatle spora gidilir, y羹z羹l羹r, hatta savaa girilir Bir ey olsa 羹z羹lmez insan bence de. Benim 2 rakam覺 yerine yerletirilmi kalp ekli houma gitti bir de pembeli cicili bicili olmas覺 irketin yaninda avm var hemen gittim ogle arasi ama baby g yoktu deneyemedim. Mutlaka kaba duracaktir bu saat.