yıllardır forum üyeliğim vardır, genellikle okumayı ve zaman zaman foto paylaşımı yapmakla yetinmişimdir, üstadların saat , mekanizma ile bilgi paylaşımını zevkle takip ederim, çoğu zaman da diğer başlıklar altında her türlü bilgi , yorum , kişisel beğeni , vs , vs , paylaşımları oldukça öğretici bulmuşumdur, siyasi tercihlerin bile belli bir nezaketle masaya yatırldığına , sosyo ekonomik düzeye , eğitim ve dünya algısına bakmaksızın herkesin birbirine yardımına koştuğuna şahit olmuşumdur. Gerek bu başlık , gerkirse de diğer başlıklarda olsun hiç kimsenin kendi yaşam tarzını , siyasi görüşünü , din algısını başkasaına dayattığına ya da kınadığına, kadir gecesi paylaşımındaki o meczup paylaşıma kadar , münferit , bir iki çıkış dışında şahit olmadım. müslüman inancı kadar , evrensel bir platform olan tsf çatısı altında , diğer dinlere mensup , agnostik, deist , pagan , herneyse başka inançlara sahip üyeler mevcut , sebt zamanı et paylaşımlarını kınayan , ya da kerbela oruçlarında şaraplı biralı fotoları küfür ya da tehditle karşılayanı da hiç görmedim, elbette sapla samanı ayırmalı , islamı yanlış yaşadığını , algıladığını düşündüğümüz kişileri uyaralım , ya da kınayalım , ama başka yaşam biçimlerini kınamak ya da tehdit etmek kimsenin haddi değildir, sana yakıştıramadım arkadaş , yok efendim çok provokatif oldu , tarzı yorumları da son derece güdük ve yersiz bulduğumu söylemedn geçemiyeceğim. Fransada olan saldırı hiçbir şekilde açık kapı bırakmaksızın inasnlığa karşı işlenmiş bir kıyımdır, keza suriyede olup bitenler cihat adı altında yapılan vahşetten ibaret , sizce de birileri kalkıp sadece bu referanslarla size islam dini kokuşmuş , aşağılık bir dindir dese rahatsız olmaz mıydınız, kendi adıma artık, islami fetişlerden , kendi ianancına saygı adı altında diğerlerini boğazlamaya çalışan , yoksayan , faşizan bu tavırlardan çok ama çok sıkıldım , ya arkadaş bu ülkede , bu topraklarda sizler yok iken , yunanlılar yaşamış , ermeniler yaşamış, insanlar kibeleye tapınmış , üstelik gayet kardeşçesine , paylaşarak yaşamış ,demem o ki böylesine nezih , elit , adam gibi nefes aldığımız bir iki mecra kalmışken buralara da bulaşmayın, burayı kirletmeyin ,siz istemeseniz de bizler varız , görmezden gelmeye çalışsanız da inanın ki sizden daha zekiyiz , hoşunuza gitsin gitmesin , daha seviyeli , bilgili , kültürlü ve donanımlıyız . Adam keyifli bir sofra kurmuş , paylaşmış , beğenmediysen , bakmazsın olur , biter , ama olmaz mübarek ehlibeytten ya almış ta hz muhammedden icazeti salya saçarak küfürler savuracak , tehdit edecek , biz de mal mal eyvallah efem diyeceğiz , sonra da her iki görüş saygıya davet edilecek . İnsanlar saygıyı yeterince göstermiş , haddini bilmeyen arkadaşı da diğer arkadaşalrı tenzih ederek , seviyesizliğini başka platformlarda sürdürmeye davet ediyorum.Kandil de mübarektir , paskalya da kutsaldır , bilmediğim diğer inançların kutsal günleri de öyledir, ateistin içkisi, deistin pekmezi , arayışta olanın yoğrudu ve çarşambası da öyledir. Ben hümanizm , doğa ve hayvan sevgisi der geçerim herşeyi bir kalemde .Baran

, asympote

, yaşına rağmen olgun tavrıyla miriel