Şekillendiren etkenleri göz ardı edemeyiz ama sonuçta bize 'budur' dedirten duygular ve kişisel beğeniler herşeyin üstünde

İşte geldik gidiyoruz, ne kadar keyif, o kadar güzel bir hayat..
mlm yazdı:İşte geldik gidiyoruz, ne kadar keyif, o kadar güzel bir hayat..
Hellhound yazdı:Parfüm konusunda bana en sık sorulan soru kalıplarından biri "xxx parasını hak ediyor mu?" şeklinde. Bu soruyu her duyduğumda tatlı sert bir üslupla "alt tarafı kokulu sıvıya verdiğin 100TL'nin üzerindeki hiçbir bedel rasyonel değil" cevabını veriyorum.
...... Ancak nihai tercihte herşeyden önemli bir etken var ki, bu da forumda sürekli atlanan husus olan "kişisel beğeni" ve buna bağlı olarak kullanıcıya mutluluk verme hadisesi.
afl yazdı: bu güzel horoloji sohbetine kapı açtığın için teşekkürler
MertYe yazdı: Seramik kasa parlaklığından ötürü sanki biraz daha ben buradayım sinyalleri veriyor çevreye. Tabi her seramik parlak anlamında söylemiyorum fakat bu model üzerinde böyle en azından.
MertYe yazdı:Hublot'nun kullandığım 2 ayarı oldu birisi tam bileğime yapışıyor hatta hafif sıkıyor ama kesinlikle UN'deki gibi çıkarınca bi acı vermiyor bana ve ağrıtmıyor fakat yine bilekte iz bırakıyor. Bir tık gevşetirsem bilekte hafif oynuyor zaten kesinlikle sıkma gibi sıkıntıda yaratmıyor.
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 190 misafir
|