Star yazdı::thumbup: Serxx
Mert şöyle anlatayım, bleu de Chanel zamanında çok kullandım. Yaz için ideal ama çok limonsu bir kokusu var. CREED yaşın itibarı ile biraz sert kalabilir. Ama tercih meselesi tabi. Fiyatı da ortalama 600-1000 TL Arasında Değişiyor. Creed eski bir aile Firması. Adamların özelliği şu, parfümlerini hiç koku gurmelerine falan denetmiyorlar, reklam kampanyası da yapmıyorlar çok fazla. Yapıyorlar parfümü, oldu mu oldu satalım

sistem bu, geleneksel. Ya çok seversin ya da hiç sevmezsin. Ben seviyorum

Niş koku olarak amouage var mesela çok Güzeldir. Her modelini beğenirim onun fiyatı da o seviyelerde ama kullanmıyorum bayağıdır. Yani bir de şöyle bir şey var neredeyse bir tissot parası bunlar

) bu yüzden dior Intense tavsiye ederim, fiyatı da diğerlerine göre uygun ve otoritelerden tam not almış bir koku. Özgün. Ama yaz için çok uygun olmayabilir. Başka aklıma gelen olursa yazarım

Star teşekkürler yorum için.
Dior Home intense kışın kullanıyorum zaten arada da normal Dior Homme kullanıyorum.
Yazında dediğim parfümler.
Tabi bir sürü koku kullandım ama, bazı tercihler kız arkadaşıma kalıyor artık.
Parfüm dünyasına yatkınım ama niche parfümlere gerçekten kalıcı olmadığı sürece o paraları vermek istemiyorum zaten.
He 700 olur ama 1000 çok bence.
Creed gerçekten bir Bleu de Chanel seviyelerine erişebilecek bir kalıclık sergiliyor mu ?
Chanel eh koku bilindik fresh belli değişimleri yok hep aynı işte pek bişey yok ama uzun süre kalıyor ve fresh hep o kokuyu sağlıyor, ondan bence kalitesini burda belli ediyor.