iki adet CCCP komandirskie 癟al覺覺r durumda biraz y覺pranm覺 ama koleksiyona eklenir.
kethuda57 yazd覺:t羹h hemen t羹kenmi kakefe hocam
kethuda57 yazd覺:Her nasip vaktine esirdir Tuncay kardeimonun da vakti gelir elbet
TSayiR yazd覺:kethuda57 yazd覺:Her nasip vaktine esirdir Tuncay kardeimonun da vakti gelir elbet
vaaaaybeni benim silah覺mla vurdun ya 襤brahim kardeim. helal olsun [emoji106] hadi inallah
![]()
senden ve kerim kardeimden birer bomba bekliyorum.. art覺k en swissinden mi olur yoksam bir rus g繹zeli mi olur belki de bir capon olur
KKaraku yazd覺:TSayiR yazd覺:kethuda57 yazd覺:Her nasip vaktine esirdir Tuncay kardeimonun da vakti gelir elbet
vaaaaybeni benim silah覺mla vurdun ya 襤brahim kardeim. helal olsun [emoji106] hadi inallah
![]()
senden ve kerim kardeimden birer bomba bekliyorum.. art覺k en swissinden mi olur yoksam bir rus g繹zeli mi olur belki de bir capon olur
kutu a癟覺l覺覺n覺 40 g羹n 40 gece yapaca覺m
kethuda57 yazd覺:KKaraku yazd覺:TSayiR yazd覺:kethuda57 yazd覺:Her nasip vaktine esirdir Tuncay kardeimonun da vakti gelir elbet
![]()
kutu a癟覺l覺覺n覺 40 g羹n 40 gece yapaca覺m
40 g羹n sende kalabiliyorsa baya覺 salam biey olmal覺
D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 57 misafir
|