TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swiss Mountaineer SM1224 Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Swiss Mountaineer SM1224 Tavsiye

Mesaj abdillah » 25 Eyl 2010, 16:53

Merhaba arkadaslar foruma yeni üye oldum dolayısıyla saatlerden pek anlamam.

http://images.hepsiburada.com/assets/Sa ... sm1224.jpg

http://www.hepsiburada.com/Liste/swiss-mountaineer-sm1224-erkek-kol-saat/ProductDetails.aspx?productId=saswsm1224&categoryId=318653

Bu adresteki saate o para verilirmi? kalitelimidir ve en önemli soru bu saati ankarada kesin olarak nerelrde bulabilirim lütfen cevap yazın ciddi ciddi almayı düsünüyorum çünkü bulursam. Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
abdillah

Re: suna bi bakarmısınz

Mesaj Clk » 27 Eyl 2010, 19:48

Bu saati Ankarada bulabilecegini zannetmiyorum. Marka ile ilgili ise en ufak bir fikrim yok!
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: suna bi bakarmısınz

Mesaj Clk » 27 Eyl 2010, 19:52

Firmanin web sitesi Hong Kong'tan Golden Hawk Manufactory diye bir firmaya kayitli. Illa ki bir yerinde Cin oldugunu biliyordum :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Swiss Mountaineer SM1224 Tavsiye

Mesaj swissss » 01 Kas 2010, 13:54

Ya arkadaşlar,
Bu saati internetten satın aldım. İyi de bir para verdim :((
http://www.hepsiburada.com/Liste/Produc ... saswsm1253

Saat çok hoşuma gitti. Bu markaya da aşinayım gibi geldi. Ama birkaç tane marka saat mağalazarında arandım kimsenin pek bir fikri yok. Benim için çok önemli bir hediye. Aynı fiyatlara Armani ya da daha düşüğüne Guess felan alınıyor. Sadece internette bulabiliyorum.
Midem bulandı valla. Firmayı aradım nedir bu diye, bizde Çin malı veya orjinal olmayan ürün satılmaz dediler. Hatta siparişimi değiştirin bile dedim ama değiştireceğim saat çok içime sinen birşey olmayacaktı. Sırf marka olsun diye değiştirecektim.
Bu marka ile ilgili hiç kimsenin bilgisi yok mu? Kullanıcı yorumlarını okudum millet ayıla bayıla anlatıyor saati. Herhalde bu paraya da uyduruk bir şey satın almamışımdır değil mi:((
Kullanıcı avatarı
swissss

Mesaj swissss » 01 Kas 2010, 14:17

http://www.saatmekani.com/urunler.php
Dağıtıcı firma burasıymış. Adamlarla konuştum bu nedr diye:)) Sağlsun iyice açıkladı.
Isa veya ronda (umarım doğrudur) mekanizması kullanılıyor bu saatlerin içinde dediler. Saatler İsviçrede üretiliyormuş. Doğrudur herhalde.
Bu mekanizmalar en iyi olanları dedi. Pek anlamam ama özel hediye kutusuyla birlikte ve 2 yıl garantili, açıklamaların olduğu yazıyla geliyormuş.
Kullanıcı avatarı
swissss

Mesaj Clk » 01 Kas 2010, 14:25

Firmanin sitesini inceledim. Saatlerde Ronda yada ETA kullanildigi bilgisi internet sitesinde de onaylanmis. Üzerinde Swiss Made yazan bir saatin Cin'de üretilmis olmasina imkan yok (Sahte saatler disinda) Fiyat olarak kabul edilebilir bir rakam ve kullanilan mekanizmalarda gayet iyi. Takma kafani, icin rahat olsun.
Kullanıcı avatarı
Clk

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 126 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners