TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Bir İnternet Saat Satış Sitesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Bir İnternet Saat Satış Sitesi

Mesaj sedir » 12 Kas 2010, 16:38

Şu site hakkında bilgisi olanınız var mıdır?
Ya da siteyi bir ziyaret etmeniz mümkün olursa izleniminiz nedir?
www.omegawrist.com
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Re: Bir İnternet Saat Satış Sitesi

Mesaj Bond » 12 Kas 2010, 18:38

Sedir linkteki sitenin trafik değeri çok düşük. Adres ve iletişim bilgiside yok, sadece e-mail verilmiş. Genel site yapısıda çok basit ve hiç bir güvenlik sertifikasıda bulunmuyor. Site Rusyada host ediliyor ve daha 1 yaşında. Ben olsam kesinlikle saat almak için tercih etmezdim, zaten fiyatlarıda şüpheli duruyor. Güvenilir satış siteleri aşağı yukarı belli onları tercih etmeni tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Jazz » 12 Kas 2010, 21:19

Bond gibi sitenin teknik özellikleri hakkında yorum yapamayacağım ama fiyatlar kesinlikle şüpheli...
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj sedir » 12 Kas 2010, 21:58

Bond ve Jazz, ikinize de çok teşekkürler.
Ben de fiyatların çekiciliği, genel görünüm, kredi kartı kabul edilmeyişi, adres ve telefon olmayışından rahatsız olmuştum.
Bu siteyi nasıl buldun diye bir soru da aklınıza gelebilir. Onu da biraz açıklığa kavuşturayım.
Bakındığım iki saat de bilindik sitelerde pek görülmüyor. Üretimi olmadığından elimizde kalmadı şeklinde sadece resmi bulunuyor. Google'a kodları sorunca çıkan sitelerden biri de buydu. Hem de ne ararsanız var. Yani yok, yok. Ya sadece parayı alıyorlar, ya da sahte saat satıyorlar sanırım.
Özellikle Bond'un detaylı incelemesinden çok aydınlandım.
Bu kadar ayrıntılı bilgi nasıl elde ediliyor onu da merak ettim doğrusu.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 12 Kas 2010, 22:36

Aslında çok ayrıntısına bakmadım sadece internet üzerinden domainin whois bilgilerine bakarak herkes görebilir bunları ama bu tarz satış sitelerinde SSL sertifikası ve iletişim bilgileri olması bence en önemli unsur. Trafik bilgilerine ise genel olarak Alexa.com sitesinden bakılabilir.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mavisakal86 » 13 Kas 2010, 09:09

Site guven vermiyor ama fiyatlarda bir anormallik yok... Hemen hemen tailand fiyatlari... Bide dikkatinizi cekerse eski modeller de var ve fiyatlari daha ucuz... Az once benim kolumdaki saati gorudum, ben 3 sene once 2.el almistim hadi ilk saibide 1 sene kullanmis olsa saat 4 yasinda sadece kayisinin altinda 850 yazisinin yeri ve boyu farkli... Modeli gecmis saatleri toplayip ucuza satiyo olabilirler ama genede guven vermiyor...
Kullanıcı avatarı
mavisakal86

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 206 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners