Punk rica ederim, hep beraber sohbet ediyoruz ite. Foroush ilanlarda a癟覺k癟a yazm覺 癟in mekanizmalar覺 ve swiss olanlar覺. Resimden 羹r羹n Swiss ETA/Unitas duruyor aynen ama neden imada bulunuyorsunki direk sorsana

Yada neden spesifik yan覺t vermiyor oda anlamad覺m zaten Swiss diye yazm覺 model i癟in a癟覺klamalarda

WUS'ta ne diyor dier kullan覺c覺lar alan illaki vard覺r bu modelden.
Tourby konusunda Clk'nin misafir gibi davranmam覺 konusuna ne yaz覺k ki kat覺lam覺yorum

Foruma ilk mesaj覺n覺 TSF SE konusuna deiik bir tav覺rla g繹nderen Erdal Beye 癟ok medeni ekilde cevap vermi ve daha sonra zaten bu mesajlaman覺n sonunda herey 癟ok daha net anla覺lm覺. Elbette Erdal Beyin T羹rk癟esinin zay覺f olmas覺 ve kot羹 bir niyetinin olamamas覺da 繹nemli. Kendisi halen arada girer foruma. Clk Tourby'nin bir modelini alarak en g羹zel ekilde ve t羹m art覺 ve eksileri ile tan覺tt覺. Elbette sahibi T羹rk olan bir markan覺n sekt繹r i癟inde var olmas覺 sevindirici bir durum. K羹癟羹k bir firma olmas覺na ramen baz覺 modelleri gayet g羹zel ve son kontrolleride iyi az saat 羹rettii i癟in. Asl覺nda o konuda belirttii gibi oda daha fazla sat覺 yapabilir ama tercih etmiyor. Bencede gayet g羹zel bir strateji ve mant覺kl覺 bir tutum.
PVD siyah mekanizma mesajlar覺n覺 hat覺rl覺yorum ben o zaman tatilde idim sonradan okudum. Siyah PVD kaplama mekanizma i癟in bahsetmiti kendiside bir d繹nem saatlerinde kullanm覺 ama pek memnun kalmam覺. PVD soyulma vs yapar diye herhalde olabilir yada baka bir sebep yazm覺t覺. Orda bahsi ge癟en makine yani bizim saatte kullan覺lacak olan ise PVD deil gun metal renginde bridgelere sahip olan bir makine idi, san覺r覺m Clk a癟覺klam覺t覺 orda imdi bakamad覺m, g繹z羹nden ka癟m覺 olabilir. PVD Physichal Vapor Deposition diye bir kaplama teknii forumda ben a癟覺klama yazm覺t覺m DLC ile kar覺lat覺rmas覺 falanda var 2Fast sormutu. Gene arama kutusunu kullanman laz覺m nerede emin deilim ama herhalde Special Edition i癟inde olmal覺