asymptote yazd覺:Combo 羹zerine bir 癟ift s繹z: 襤癟 g羹zellik olarak ALS'nin komplikasyonuna ramen ikisi kap覺覺rlar. Ancak d覺 g羹zellik (kadran) a癟覺s覺ndan bakt覺覺m覺zda itiraf etmeliyim ki Lang und Heyne'yi ben 癟ok daha fazla beendim..

asymptote

hat覺rl覺yorum bundan daha 繹nce bahsetmitik. Lang & Heyne'nin bu kadran覺 bence de 癟ok g羹zel. Benzer kadranlar bir ka癟 markada daha var. Ama kasay覺 o kadar b羹y羹k yap覺yorlar ki, saat manas覺zca dengesizleiyor, oranlar da覺l覺yor. Christopher Ward C9 small second, 5 days modelinde olduu gibi. Bu kadran覺n babas覺 asl覺nda senin de 癟ok beendiin PP5078. Yine ayn覺 seviyede b羹y羹k usta Philippe Dufour'un Simplicity modeli var. Bu ikisinde oranlar tam olmas覺 gerektii gibi asl覺nda. Lang & Heyne kasa 癟ap覺 39,2mm. Tam s覺n覺rda kalm覺. Bileklerim kal覺n olmas覺na ramen 38.5 hatta belki 38 bile olsa daha iyi olaca覺n覺 d羹羹n羹rd羹m. Ama burada da bezel k覺sm覺 doru oranlan覺nca, saat olduk癟a dengeli g繹r羹nt羹 vermi.
kiwi21 yazd覺:Kerem abi; als'nin yuksek cozunurluklu bi fotografini alabilirsek pc'ye duvar kagidi yapayim. Harika

Lang&Heyne ise saniyorum koleksiyondaki manen en degerli saat olacak?
kiwi teekk羹rler. Doru, kasa ve plate deki engravinglerle onu elden 癟覺kar覺lamaz hale getirdim

Satar覺m, deitiririm, ikinci el ne olur gibi dertlere k繹kten 癟繹z羹m. u fotoraf meselesi bana b羹y羹k dert. Bu ii 繹renemedim, 繹renmeye de 羹eniyorum. Bir g羹n Bond, hozburun, SerkanGS, Hsnmrycl gibi ustalardan biriyle bir araya gelirsek onlara 癟ektiricem zaten.