TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj evsen81 » 03 Eyl 2017, 00:49

sozdemir yazdı:Resim

Mütevazı bir aile [emoji3]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel saatler iyi günlerde kullanın :champ:
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj sozdemir » 03 Eyl 2017, 09:08

evsen81 yazdı:
sozdemir yazdı:Resim

Mütevazı bir aile [emoji3]

Güzel saatler iyi günlerde kullanın :champ:

Teşekkürler [emoji4]

Kullanıcı avatarı
sozdemir

Mesaj ÜmitYüksel » 03 Eyl 2017, 15:09

Biraz maymun iştahlılık nedeni ile her girdiğim yerden aldığım saatlerle birlikte bunlar kaldı . 30 dan fazla sağa sola hediye ettiklerimden sonra kalanlar

Resim

Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj Caner1983 » 03 Eyl 2017, 16:00

asuspc yazdı:Biraz maymun iştahlılık nedeni ile her girdiğim yerden aldığım saatlerle birlikte bunlar kaldı . 30 dan fazla sağa sola hediye ettiklerimden sonra kalanlar

Resim

Kutuya sığmamışlar :champ: :champ: :champ:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj ÜmitYüksel » 03 Eyl 2017, 16:41

:lol: Diğer kutuyu tamamen dağıttım , o yüzden kutudan çıkarttım.
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj castilla » 03 Eyl 2017, 18:02

cbmad yazdı:
castilla yazdı:ResimBunlarda benimkiler:)

güzel bir aile, büyüklü küçüklü :champ:

Tesekkurler:)

Kullanıcı avatarı
castilla

Mesaj nikiforov » 04 Eyl 2017, 16:08

Uzun süredir izleyici modunda forumu takip ediyorum, şimdiye kadar çok faydalandım şimdi biraz içerik üretmenin zamanı geldi bence. Fotoğraflar maalesef gerekli tadı vermeyecek, ben de içerikle telafi etmeye çalışayım :champ:

Resim

İşte saatler ve hikayeleri, sağ baştan sayıyorum:

1 - Tag Heuer Carrera Calibre 16: İlk göz ağrısı diyebiliriz, ayrıca evlilik hediyesi olduğu için de anlamı derin. Benim saatlere ilk merak saldığım sıralarda (2012 gibi diyelim), Carrera'nın marka imajı bugünkü noktasından farklıydı sanki. Forumda da eski başlıklarda sıkça bahsi geçiyordu, şu an Monaco dışında önerilen bir Tag Heuer modeli görmüyorum. Bence sportif bir chrono arayanlar için her türlü güzel bir saat, özellikle tatillerde ve haftasonu zevkle takıyorum.

Carrera'yı şimdiye kadar silikon kayışla kullandım, belki bracelet'a geçip bir süre de öyle kullanırım diye düşünüyorum.

2 - Seiko SARB033: Uzun süredir merak ettiğim bir saatti, bu sene iş için Japonya'ya gitme fırsatı bulunca Seiya Japan üzerinden satın aldım. Siparişi Japonya'dayken vermiştim ve 2-3 gün sonra hala elime geçmeyince mail atıp durumu sordum, kendisi aynı gün içinde bizzat otele getirip teslim etmiş. Japon iş ahlakını yansıtan, güzel bir alışveriş yapmış oldum. Saatten çok memnunum, hem F/P açısından hem de fiyatından bağımsız verdiği kalite hissi çok iyi. Hafta içi takım elbiseyle en çok kullandığım saat SARB033. Genelde yorumlarda eleştirilen bileziğini dahi gayet iyi buluyorum ama tabii referans olarak Rolex, Omega gibi saatlerin bileziklerini almıyorum. Bu arada kullandığım saatler arasında tepe'si en kaliteli olan açık ara SARB033, saati kurmak başlı başına bir zevk.

SARB033'ü severek takıyorum ve bana Japonya'yı hatırlatıyor, kısa vadede değiştirmeyi düşünmüyorum. Farklı kayışlarla fotoğraflarını görüyorum, bir zaman sonra sıkılırsam farklı kayışlarla devam ederim büyük ihtimal. İleride üst seviye bir saate niyet edersem (Rolex vb.) ancak o zaman elden çıkarmayı düşünürüm herhalde.

3 - Longines Legend Diver: Sene başında bir diver almaya niyetlenip araştırmaya başlamıştım. Araştırdıkça kafamda bazı modeller öne çıktı, adayları LLD, Oris 65 ve Tudor Heritage Black Bay'e kadar indirdim. Tudor dışında ikisini fiziksel olarak görünce LLD ağır bastı, hatta fiyat pazarlığını dahi yaptım. Derken forumda oldsabre'ın satılık ilanını gördüm, sabah ilanı gördüm öğleden sonra saat kolumdaydı :D Sayesinde 0 ayarında bir saat alma fırsatı bulduğum oldsabre üstada tekrar teşekkürler. LLD'den öngördüğüm keyfi aldım açıkçası, tek çekincem lug'lar arasındaki mesafe yüzünden bilekte çok büyük durduğuna ilişkin yorumlardı. Kullanırken hiç böyle bir problem hissetmedim, ama biraz da zevk meselesi:

Resim

LLD'den genel olarak çok memnunum, fiyat aralığındaki en iyi diver'lardan biri olsa gerek. Longines, LLD için bir milanese örgü kayış çıkarmış, ileride onunla beraber kullanmayı düşünebilirim.

İleriye dönük olarak da 3 saatten fazlasına çıkma niyetim yok, bu durumda bir kısmı pek bilek zamanı göremez hale gelecek. Orta vadede belki bir pilot (IWC gibi) ya da her okazyona gidecek bir diver (Seamaster veya Submariner) düşünebilirim, onu da zaman gösterecek.

Yazıyı çok uzun tuttum, okuyan herkese teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
nikiforov

Mesaj cbmad » 04 Eyl 2017, 16:37

nikiforov yazdı:Uzun süredir izleyici modunda forumu takip ediyorum, şimdiye kadar çok faydalandım şimdi biraz içerik üretmenin zamanı geldi bence. Fotoğraflar maalesef gerekli tadı vermeyecek, ben de içerikle telafi etmeye çalışayım :champ:

Resim

İşte saatler ve hikayeleri, sağ baştan sayıyorum:

1 - Tag Heuer Carrera Calibre 16: İlk göz ağrısı diyebiliriz, ayrıca evlilik hediyesi olduğu için de anlamı derin. Benim saatlere ilk merak saldığım sıralarda (2012 gibi diyelim), Carrera'nın marka imajı bugünkü noktasından farklıydı sanki. Forumda da eski başlıklarda sıkça bahsi geçiyordu, şu an Monaco dışında önerilen bir Tag Heuer modeli görmüyorum. Bence sportif bir chrono arayanlar için her türlü güzel bir saat, özellikle tatillerde ve haftasonu zevkle takıyorum.

Carrera'yı şimdiye kadar silikon kayışla kullandım, belki bracelet'a geçip bir süre de öyle kullanırım diye düşünüyorum.

2 - Seiko SARB033: Uzun süredir merak ettiğim bir saatti, bu sene iş için Japonya'ya gitme fırsatı bulunca Seiya Japan üzerinden satın aldım. Siparişi Japonya'dayken vermiştim ve 2-3 gün sonra hala elime geçmeyince mail atıp durumu sordum, kendisi aynı gün içinde bizzat otele getirip teslim etmiş. Japon iş ahlakını yansıtan, güzel bir alışveriş yapmış oldum. Saatten çok memnunum, hem F/P açısından hem de fiyatından bağımsız verdiği kalite hissi çok iyi. Hafta içi takım elbiseyle en çok kullandığım saat SARB033. Genelde yorumlarda eleştirilen bileziğini dahi gayet iyi buluyorum ama tabii referans olarak Rolex, Omega gibi saatlerin bileziklerini almıyorum. Bu arada kullandığım saatler arasında tepe'si en kaliteli olan açık ara SARB033, saati kurmak başlı başına bir zevk.

SARB033'ü severek takıyorum ve bana Japonya'yı hatırlatıyor, kısa vadede değiştirmeyi düşünmüyorum. Farklı kayışlarla fotoğraflarını görüyorum, bir zaman sonra sıkılırsam farklı kayışlarla devam ederim büyük ihtimal. İleride üst seviye bir saate niyet edersem (Rolex vb.) ancak o zaman elden çıkarmayı düşünürüm herhalde.

3 - Longines Legend Diver: Sene başında bir diver almaya niyetlenip araştırmaya başlamıştım. Araştırdıkça kafamda bazı modeller öne çıktı, adayları LLD, Oris 65 ve Tudor Heritage Black Bay'e kadar indirdim. Tudor dışında ikisini fiziksel olarak görünce LLD ağır bastı, hatta fiyat pazarlığını dahi yaptım. Derken forumda oldsabre'ın satılık ilanını gördüm, sabah ilanı gördüm öğleden sonra saat kolumdaydı :D Sayesinde 0 ayarında bir saat alma fırsatı bulduğum oldsabre üstada tekrar teşekkürler. LLD'den öngördüğüm keyfi aldım açıkçası, tek çekincem lug'lar arasındaki mesafe yüzünden bilekte çok büyük durduğuna ilişkin yorumlardı. Kullanırken hiç böyle bir problem hissetmedim, ama biraz da zevk meselesi:

Resim

LLD'den genel olarak çok memnunum, fiyat aralığındaki en iyi diver'lardan biri olsa gerek. Longines, LLD için bir milanese örgü kayış çıkarmış, ileride onunla beraber kullanmayı düşünebilirim.

İleriye dönük olarak da 3 saatten fazlasına çıkma niyetim yok, bu durumda bir kısmı pek bilek zamanı göremez hale gelecek. Orta vadede belki bir pilot (IWC gibi) ya da her okazyona gidecek bir diver (Seamaster veya Submariner) düşünebilirim, onu da zaman gösterecek.

Yazıyı çok uzun tuttum, okuyan herkese teşekkürler :champ:

Tebrikler çok güzel bir aile, 3- 4 saatlik çekirdek kadro gibisi yok :champ:
Kullanıcı avatarı
cbmad

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kordonman ve 98 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners