clk yazdı:Archezia, bu tip yorumlar gelecegini bildigim icin ben Drk arkadasimizin basligina ilk mesaji yazmak istedim. Belki o Audi bir amele icin 3 kat para eder ama Vintage Rolex koleksiyoncularinin cizgisi Audi'ye BMW amblemi takan insanlardan biraz farkli ve gercek su ki herkesin anlayamayacagi birsey.
Yok hocam ben o fotoğrafları zaten gülelim, eğlenelim diye koydum oraya (: Rolex'e de değil yani o işi yapan adam her kimse ona gülelim diye. (Ya rus ya da arap oluyor zaten bu işleri yapanlar genelde.) Ama herkes anlamaz vs. diye Rolex koleksiyonu insanları da abartmamak lazım. Koleksiyoncu biri tamam koleksiyonu yaptığı objeyi çok daha fazla seviyordur, o obje hakkında çok daha fazla detay bilgi sahibidir. Ama o kadar yani bunda abartılacak bir taraf yok. Rolex koleksiyoneri = Rolex saatleri diğer insanlardan çok daha fazla seven insan. Ben de mesela basketbol konusunda böyle destansı, efsanevi, duygusal vs. şeyler yazarım sayfalarca(Rolex severlerin Rolex ve Rolex koleksiyonerleri hakkında isterse yazabileceği gibi) ama hepsi hepsi basketbolu diğer insanlardan çok daha fazla seviyorum, başka bir numarası da yok bu işin.