TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Göz Göre Göre Sahte Saat Satmak

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Göz Göre Göre Sahte Saat Satmak

Mesaj 2fast4u » 02 Şub 2011, 23:21

emre marka telaffuz etmedım ozellıkle ama yazarken hep tommy vardı aklımda :))))gerısıde varda bosver mesela daytona submarıne modellerı olan bır saat markası var.........................:)))))))))
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj 2fast4u » 02 Şub 2011, 23:28

arkadaslar replıka takanların alması gereken arabayı salatalık denklemıne gore eklıyorum.forumda replıka ferrarı konusu acmak yasak degıldı sanırım:)o zaman teknık ozellıklere gecelım sımdı vırajlarda fazla asılmayın bologna canavarı gıbı gırmez nerden cıkarsın bellı olmaz ıkıncı ozellık gaza gelıp gerceklerıne ısıklarda kafa tutmayın sahte saat takmaya benzemez rezıl olursun ve sonuncu ozellık kluplerde falan kafaya cekerler dıye beklemeyın mıllet gulme krızıne gırer unutmayın:))))
Resim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj razz » 02 Şub 2011, 23:46

Bu senin die-cast'lerden biri değil mi 2fast? :)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 02 Şub 2011, 23:53

MR-2 base
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj wsnake » 05 Şub 2011, 20:13

Burda benim anlamadığım olay bu saatlerin göz göre göre meşhur internet sitelerinde satılıyor olması. Adam bağıra bağıra korsan ürünü açıkça satıyor kimse karışmıyor. Sokakta bile tezgah açanları zabıtalar rahat bırakmıyor. Orda herkesin gözünün önünde satış yapıyolar. :?:

Diğer konu ise şöyle söyliyeyim, Ben maalesef üzülerek görüyorumki bizim halkımız kadar özenti halk az bulunur. İşin kötüsü bu artık tamamen karakteristik olmaya başladı insanları tamamen dış görünüşü ile değerlendirmek ne kadar doğru bir durum tartışılır. Tabii insanlarda buna önlem olarak illa koluna Omega saati takmaya çalışıyor. Zincirleme bir durum yani
Kullanıcı avatarı
wsnake

Mesaj Monarch » 06 Şub 2011, 22:00

Sanırım tamamen görüşle alakalı bir konu. İsteyen, içine sindiren sahte takar, istemeyen takmaz. Ben takmayanlardanım.
Ucuz; Fiyatı yüksek olmayan, pahası az, düşük fiyatlı, pahalı karşıtı. (TDK Büyük Türkçe Sözlük)
Sahte; Bir şeyin aslına benzetilerek yapılan, düzme, düzmece.

Ucuz olması sahte olmasından daha çekici gelmiyor mu? ;)

Ha bu arada ben enayiyim; denkleştirdiğim ilk fırsatta o kadar parayı gerçek bir Rolex'e verip; varlığımda/yokluğumda her daim yanımda olan, benim sözlüğümde anlam kelimesinin karşılığı; 'kızımın' annesine, eşime hediye alacak kadar.
Kullanıcı avatarı
Monarch

Mesaj Emre » 06 Şub 2011, 22:08

wsnake yazdı:Diğer konu ise şöyle söyliyeyim, Ben maalesef üzülerek görüyorumki bizim halkımız kadar özenti halk az bulunur.

Ozentilikle de ilgili olabilir ama bence daha cok "kendilerince" bi urunu ucuza almanin yine kendilerine gore hakli gururunu yasiyorlar.

monarch cok guzel soylemis, insan kendisine veya karsisindakine verdigi degere gore kullandiklarini secer. O sahte urunleri takanlarin tamaminda hava civa var ama icleri bos. Sahte zenginlik gosterisi yapmaya calisiyorlar.

Diger yandan da Casio F91 30 lira olsun ve sahtesini yapip 5 liraya satsinlar eminim ki orjinali kadar da sahtesi satar ve alanlar da kar ettigini dusunur.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Dünha, esclapez ve 227 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners