Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
erkanh » 02 Mar 2011, 16:26
Saygıdeğer üstadım,
Gerçektende teknik açıdan bakıldığında kurma kolunun darbeler sonucu kırılma ihtimali yüksek ama onunda çok basit bir çözümü var yada ben o şekilde kullandığım için sorun teşkil etmiyor. Saati sağ eline takmak problemi ortadan kaldırır diye düşünüyorum. Radiomir Pam 210 kullanıyorum ve şimdiye kadar böyle bir sorunla karılaşmadım ama teknik açıdan yaklaşımınızı da tebrik ediyorum. Yalnız Radiomir'in zaten o kurma kolunun estetiği için bile bu saat alınır diyorum.
Bilmem katılan varmı ?
Saatlerimin fotolarını tanışma bölümünde paylaşmıştım. Orada görebilirsiniz.
Saygılar
-

erkanh
-
- Mesajlar: 11
- Kayıt: 06 Şub 2011, 21:53
drk » 02 Mar 2011, 16:51
Haklısınız, sağ kola takmak bir çözüm, radiomir de gerçekten şık ve kendine has tasarımı olan çok güzel bir saat. Sizin saatinizde böyle bir sorun olacağını sanmıyorum çünkü saatiniz çelik, bu saat seramik ve benzer olaylar daha önce defalarca yaşanmış. Öte yandan çeliklerde böyle bir dert yok yada çok az var, bence olabilecek en kötü senaryo tepenin eğilmesi. Gerçi iki durumda da servis yolu görünüyor.
-

drk
-
- Mesajlar: 11874
- Kayıt: 20 Nis 2010, 23:24
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: DirtyOldMan ve 204 misafir