Xhantos yazdı:moccleather yazdı:Çok şık 03K1. İnsan metal bileziğinin çizilmemesi için pek kullanmayı tercih etmesede, kendi metal bileziğinden daha çok yakışan bir kordon görmedim (kutusundan çıkan gri silikon kayış bile dahil).
Güzel anlatınızı göstersin. Champ
Teşekkürler. Samurai'larla gri kayıştan gelmiyor, Turtle Dawn Grey'lerle geliyor. Ben ağır geldiği için çelik kullanmıyorum, silikon kolay değiştirilebilir kayışlar renk renk hoşuma gidiyor. Bana sorarsanız Turtle'a gri kayışı çelikten çok yakışıyor ancak Samurai konusunda çelik bileziğinin havası daha bir başka diye düşünüyorum (kasa şekillerinden dolayı).
Sizin Turtle paylaşımınızı görmüştüm, güzel anlarınızı göstersin

Dawn Grey Forever

Teşekkür ederim. Samurailerde yedek kayışın gelmediğini bilmiyordum büyük eksiklikmiş. Ağırlığı ve kolay değiştirilebilirliği konusunda aynı fikirdeyim. Dawn Grey forever. Champ

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi