Ufkynl yazd覺:Yeil ile kahve uyuyor fakat kroko desenli yerine minimal bir kahve diver a daha g羹zel olur sanki.
SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Evet, o nedenle evdeki 20 mm'lik kahve perlonu denedim. Maradona'n覺n baka bir konuda belirttii gibi, 22'ye de uydu. Deriden de sanki bir t覺k daha iyi oldu
Maradona yazd覺:SKX ve 5KX modelleri her yola geliyor... Bence olmu... G羹le g羹le kullan覺n... [emoji257][emoji120][emoji173]
Xhantos yazd覺:justaguy yazd覺:Siz ne dersiniz?
Ben beendim. Baz覺 saat / modellere her t羹r kay覺 kordon yak覺覺yor, sizinki de onlardan

ok teekk羹rler
Evde bo duran 20 mm perlon'larla da denedim. Kahverengi ve yeil baya houma gitti

yus49 yazd覺:Arkadaslar soyle bir problemim var; paslanmaz, hemen bozulmaz, dogru duzgun pim nerden alabilirim? Sirkeci demeyin lutfen oyle enteresan esnaflik ki adamlara soru sormaya gelmiyor.
Elimde bir s羹r羹 farkl覺 boy pim var. zel pimler deiller, standart (kal覺n olmayan) pimler. Ben imdiye kadar sorun yaamad覺m. Ankara'da olsan覺z istediiniz boyda elden verirdim. 襤stanbul i癟in ise boy s繹ylerseniz g繹ndereyim. Dediim gibi 繹zel olmayan, standart, kordonlar覺n, tamir setlerinin vb. yan覺nda gelen pimlerden