herojd11 yazdı:Fecstasy ne oldu aldın mı? bugün aradılar beni arkadasınız yukarı gitmiş yanlışlıkla orada o fiyatı vermezler diye ama bende telefonu yok aşağı çağırın diyemedim

hikayenin sonunu merak ettim
sonunda başardım ve çelik kordonlu Orisimi aldımm!!
çok koşturmacalı oldu;
ilk gittiğim yer pırlant olduğu için oraya gittim; aşağı gidersem "e zaten yukarıyla görüşmediniz mi" falan derler de rezil olurum diye

tabi eşimin beni almaya erken gelme telaşıyla hemen deri olanı Çağlar'ın bağladığı fiyata alıp çıkacaktım ama "arkadaşım Çağlar
Cemal beyle görüşmüş..." deyince mecbur oyalandık =) aradıkları Cemal bey başka mağazada mücevherat bölümündeymiş haliyle Çağlar'ı tanımadı =) adamın adının Ferdi olduğunu tüm Pırlant çalışanlarını saydırarak hatırladım =)
sonuç olarak kredi kartımla 2190tl'ye saati aldım;
ama bitti mi? tabi ki hayır! adamlar karta taksit yapmamışlar eşimle buluştuktan sonra düzeltmek için bin kere falan aradılar ama haliyle açamadım =)
doğrudan aşağı inseydim muhtemelen biraz daha farklı olurdu ama nasip artık birşey diyemiyorum; çünkü çoook mutluyum =)
acayip gösterişli bir kutuya koydular ama kutuyu hemen sakladığımdan içeriğine henüz bakamadım; hatta eşime verdikten sonra nasıl kuracağımı nasıl çalıştıracağımı fln da bilmiyorum araştırmam lazım;
özetle saate bayıldım hem çelik hem de deri kayış acayip yakışıyor ve eşimin de çok beğeneceğine eminim!
sizlerin katkısı çok büyük; hem tecrübenizi paylaştınız hem zaman ayırdınız çoook teşekkür ederim hepinize!
artık kalan 3 hafta içinde mini saat kitapçığımı hazırlamak kaldı =)