Ben ölünce çok değerlenecek bunlar, sahip çıkın Fatih beyciğimFatih28 yazdı:Cengiz bey çalışmaları… [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben ölünce çok değerlenecek bunlar, sahip çıkın Fatih beyciğimFatih28 yazdı:Cengiz bey çalışmaları… [emoji16]
Fatih28 yazdı:Cengiz bey çalışmaları… [emoji16]
Kıymetli dostum,mlm yazdı:Arkadaşlar selam, deprem yardımı toplayan herhangi bir kurum ya da kuruluşa 550 TL gönderip bana dekont gönderen ilk 5 kişiye dilediği kanvas kayışı hazırlayıp göndereceğim.
05054404574 whatsapptan ulaşabilirsiniz.
O bölgede yaşayan forumdaşlarımıza ve ülkemize büyük geçmiş olsun...
Çok güzel bir düşünce tebrikler [emoji122] Beni de sıraya yazabilir misiniz [emoji3]mlm yazdı:Arkadaşlar selam, deprem yardımı toplayan herhangi bir kurum ya da kuruluşa 550 TL gönderip bana dekont gönderen ilk 5 kişiye dilediği kanvas kayışı hazırlayıp göndereceğim.
Teşekkürler Diesel, 550 TL lik dekontu wp dan atarsanız, sizi de not alayım, siz ikinci kişi olacaksınız, ilk arkadaşımız MrPandül. Selamlar.diesel yazdı:Çok güzel bir düşünce tebrikler [emoji122] Beni de sıraya yazabilir misiniz [emoji3]mlm yazdı:Arkadaşlar selam, deprem yardımı toplayan herhangi bir kurum ya da kuruluşa 550 TL gönderip bana dekont gönderen ilk 5 kişiye dilediği kanvas kayışı hazırlayıp göndereceğim.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir
|