biraz daha bol takarsanız belki olur denediniz mifasakasa yazdı:Klips şu şekilde, bileğimi fazla döndürünce kendi kendine açılıyor Klips, saat düşüp gidecek bir gün.fasakasa yazdı:Merhaba. Seiko Presage saatim var, çok da memnunum aslında ama bileziği bana problem çıkarıyor. Bileğimdeyken klipsi açılıyor ve düşme durumu oluyor. Saatin şıklığına gidecek her türlü öneriye açığım. Teşekkürler
Saat beyaz kadran
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne önerirsiniz?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimde bir adet senator kayış bulunuyor Aliekspressden almıştım. Seiko 5 diver serilere uygun 22mm lug aralığında. Dilerseniz konuşabiliriz.umitturut yazdı:Tüm foruma selamlar.
Rubber kayışlı Seiko Srp605 saatime President tabir edilen metal bir kordon takmak istiyorum ancak curved end link konusunda kafamda soru işareti var.
Bu son linklerin kavislerinin bir standardı var mıdır,yani hepsi aynı radiusta mıdır yoksa saatin çapına göre farklı farklı kavis ölçülerinde midir?
Bundan nasıl emin olabilirim,eğer uymazsa İstanbulda uygun end link nerelerde bulabilirim?
mertk yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Longines legend diver saatim için bir kayış alsam diyorum.
Mesh bilezik vardı normalde, arada değişiklik olsun diye orjinal longines rubber veya deri kayışını almayı düşünüyorum.
Kullanan varsa kaliteleri hakkında yorum yapqbilir mi acaba ?
Fatih28 yazdı:mertk yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Longines legend diver saatim için bir kayış alsam diyorum.
Mesh bilezik vardı normalde, arada değişiklik olsun diye orjinal longines rubber veya deri kayışını almayı düşünüyorum.
Kullanan varsa kaliteleri hakkında yorum yapqbilir mi acaba ?
Kesinlikle deri kayış öneririm…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Saat Kayışları - Watch Straps
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 29 misafir
|