Yurtd覺覺na Ta覺nma ve Eya Sat覺覺 Bilgi

Forum Kurallar覺na Uygun Farkl覺 Konular zerine Sohbet ve Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Sevgili yeler Forum Kurallar覺nda Tart覺覺lmas覺 Uygun Olmad覺覺 Belirtilen Konular Hakk覺nda Bu B繹l羹mde Payla覺m ve Fikir Bildirimi Yapmay覺n覺z. 襤nan癟lar, Politika, Fanatizm, Irk癟覺l覺k Vb. 襤癟eriklerde Konular A癟may覺n覺z. Ayr覺ca Kiisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlar覺n覺z覺 襤癟eren Konular覺 Burada Paylamay覺n覺z. Birbirinize Sayg覺l覺 Olunuz L羹tfen.

Yurtd覺覺na Ta覺nma ve Eya Sat覺覺 Bilgi

Mesaj nikiforov » 05 Ara 2022, 07:04

Herkese merhaba,

Sizler gibi ben de son yillarda cevremdeki pek cok insanin yurtdisina tasinmasina sahit oldum. Demek ki sira bize gelmis, 1.5 ay icinde Istanbul'dam Kanada'ya tasinarak bu kervana katiliyoruz.

Tasinmanin gozumde en cok buyuyen kismi ev kapatmak. Etrafimdan duydugum kadariyla, yurtdisina esya tasima masraflari esyalarimin degerinden oldukca daha yuksek. Sebep olarak da COVID sonrasi artan nakliye fiyatlarindan bahsediliyor.

Bu yuzden elimizde tutmak istedigimiz esyalari aile evlerine yollayip, mobilya vb pek cok esyayi da satmayi hedefliyoruz. Sari site gibi ortamlara tek tek ilan verip insanlarla muhatap olmak maalesef omur torpusu. Bu isleri yapan spotcu olarak adlandirilan yerler de var ama buralarla herhangi bir tecrubem olmadi. Taniyip bildigi birileri olan var midir?

Bu sekilde toplu esya satmis, ev kapatmis kullanicilardan tecrubelerini aktarabilecek var mi? Turkiye icinde esya tasimayla ilgili de guvendiginiz tedarikci varsa onerilerinizi alabilirim.

Son olarak, Toronto'da yasayan TSF uyesi varsa, bu vesileyle onlarla da tanismak guzel olur : )
Kullan覺c覺 avatar覺
nikiforov
 
Mesajlar: 20
Kay覺t: 04 Ara 2013, 18:29

Re: Yurtd覺覺na Ta覺nma ve Eya Sat覺覺 Bilgi

Mesaj Altar » 05 Ara 2022, 13:39

Merhabalar . 2015 - 18 y覺llar覺 aras覺n da 3 y覺l hamiltonda kald覺m. Size bir ka癟 tecr羹bemi aktaray覺m ar覺 kesici ate d羹羹r羹c羹 vb ila癟lar覺n覺z覺 kesinlikle yan覺n覺za fazla fazla al覺n, Mont iini kesinlikle burada b覺rak覺n r羹zgar ile -30 -40 g繹r羹yorsunuz, Kanada goose montlardan alman覺z da fayda var. Takviye magnezyum d vitam覺nler覺n覺 yan覺n覺z da getirin, Sal覺k ve bankac覺l覺k biraz k繹t羹 iliyor. Kanadada 2.el 癟ok g羹zel eyalar d羹羹yor ararsan覺z, Kasko ilk sefer olduu i癟in 癟ok pahal覺 ara癟lardan pahal覺 kasko var kaza olmazsa g羹zel ge癟erse sonra d羹羹yor fiyat. Sal覺k sigortas覺 en 羹stten yapt覺r覺n



襤kinci el eya sitesi: https://www.kijiji.ca/
Muhta癟 olduun kudret, damarlar覺ndaki asil kanda mevcuttur
Kullan覺c覺 avatar覺
Altar
 
Mesajlar: 188
Kay覺t: 17 ub 2014, 10:47

Re: Yurtd覺覺na Ta覺nma ve Eya Sat覺覺 Bilgi

Mesaj nikiforov » 05 Ara 2022, 17:54

Cok tesekkur ederim faydali bilgiler icin, su ana kadar tecrube ettigim kadariyla (bu sene icinde birkac kez gidip kaldim Toronto'da), ozellikle bankacilik ve saglik icin dediklerinizin altina imzami atarim :) Diger bilgiler icin de cok tesekkur ederim. Yolunuz tekrar buralara duserse haberlesmek uzere...

Turkiye icin esya satisi konularinda bilgisi olan varsa onlari da bu basliga beklerim :)

Altar yazd覺:Merhabalar . 2015 - 18 y覺llar覺 aras覺n da 3 y覺l hamiltonda kald覺m. Size bir ka癟 tecr羹bemi aktaray覺m ar覺 kesici ate d羹羹r羹c羹 vb ila癟lar覺n覺z覺 kesinlikle yan覺n覺za fazla fazla al覺n, Mont iini kesinlikle burada b覺rak覺n r羹zgar ile -30 -40 g繹r羹yorsunuz, Kanada goose montlardan alman覺z da fayda var. Takviye magnezyum d vitam覺nler覺n覺 yan覺n覺z da getirin, Sal覺k ve bankac覺l覺k biraz k繹t羹 iliyor. Kanadada 2.el 癟ok g羹zel eyalar d羹羹yor ararsan覺z, Kasko ilk sefer olduu i癟in 癟ok pahal覺 ara癟lardan pahal覺 kasko var kaza olmazsa g羹zel ge癟erse sonra d羹羹yor fiyat. Sal覺k sigortas覺 en 羹stten yapt覺r覺n



襤kinci el eya sitesi: https://www.kijiji.ca/
Kullan覺c覺 avatar覺
nikiforov
 
Mesajlar: 20
Kay覺t: 04 Ara 2013, 18:29


D繹n TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 29 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners