Full altın spor modeller beklemeden alınabilir bence. Veya 41 dışında çapı daha düşük Datejust modellermurathancinar03 yazdı:Merhabalar bu ay yurtdışına çıkacağım avrupaya Hollanda Belçika Fransa İsviçre Almanya olmak üzere. Herhangi bir bayide saat bulma ihtimalim var mıdır acaba bilgisi olan var mıdır ya da bulma ihtimalim en yüksek olan bayi hangisidir ? Teşekkürler.
Kadommi yazdı:Full altın spor modeller beklemeden alınabilir bence. Veya 41 dışında çapı daha düşük Datejust modellermurathancinar03 yazdı:Merhabalar bu ay yurtdışına çıkacağım avrupaya Hollanda Belçika Fransa İsviçre Almanya olmak üzere. Herhangi bir bayide saat bulma ihtimalim var mıdır acaba bilgisi olan var mıdır ya da bulma ihtimalim en yüksek olan bayi hangisidir ? Teşekkürler.
Gesendet von iPad mit Tapatalk
Kesinlikle mümkün. Hatta bunun videosunu isviçre’de yapan bir youtuber ın linkini bırakıyorum. Almanca bilmeyenler için ingilizce altyazı seçeneği mevcut. Dakika 12 den itibaren full altın daytona nın alındığını görebilirsiniz.Serkanasn yazdı:Kadommi yazdı:Full altın spor modeller beklemeden alınabilir bence. Veya 41 dışında çapı daha düşük Datejust modellermurathancinar03 yazdı:Merhabalar bu ay yurtdışına çıkacağım avrupaya Hollanda Belçika Fransa İsviçre Almanya olmak üzere. Herhangi bir bayide saat bulma ihtimalim var mıdır acaba bilgisi olan var mıdır ya da bulma ihtimalim en yüksek olan bayi hangisidir ? Teşekkürler.
Şuan tüm dünya genelinde full altın modelleri geçtim pırlantalı full altın modellerde bile 2-3 yıldan önce alabilme imkanı maalesef yok, eğer diyorsanız full altın spor model şu ülkede şu butikte bulunuyor hemen uçak bileti alıp gidip almak isterim, yardımcı olmanız mümkün mü acaba?
2 Tudor alana 1 datejust [emoji2]Kadommi yazdı:Benim Almanya’da müşterisi olduğum butik aracılığı ile senede bir model alabiliyorum, tabi ki ilave Breitling, Tudor vb saatleri araya serpiştirmek suretiyle mümkün bu. Bu sene full altın daytona - yeşil kadran sırada.( john mayer daytona) tabiki ürün discontinued olmazsa…
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir
|