SM-J610F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

prx yazd覺:Kurmal覺 olan saati bilen var m覺 5 rakam覺 ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakam覺 sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda i bu kurmal覺 saatte bitiyordu finalde.
Teekk羹r ederim subspeed [emoji106]valla hislon nacar bu tarz 癟ok kadran kullanm覺 zaman覺nda birka癟 marka daha var teknos,singer baka omega longines te hi癟 rastlamadim .bu kadran覺 genelde orta halli markalar kullanm覺 zaman覺nda.SubSpeed yazd覺:prx yazd覺:Kurmal覺 olan saati bilen var m覺 5 rakam覺 ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakam覺 sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda i bu kurmal覺 saatte bitiyordu finalde.
ok iyi
Teekk羹r ederim subspeed [emoji106]valla hislon nacar bu tarz 癟ok kadran kullanm覺 zaman覺nda birka癟 marka daha var teknos,singer baka omega longines te hi癟 rastlamadim .bu kadran覺 genelde orta halli markalar kullanm覺 zaman覺nda.SubSpeed yazd覺:prx yazd覺:Kurmal覺 olan saati bilen var m覺 5 rakam覺 ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakam覺 sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda i bu kurmal覺 saatte bitiyordu finalde.
ok iyi
prx yazd覺:Teekk羹r ederim subspeed [emoji106]valla hislon nacar bu tarz 癟ok kadran kullanm覺 zaman覺nda birka癟 marka daha var teknos,singer baka omega longines te hi癟 rastlamadim .bu kadran覺 genelde orta halli markalar kullanm覺 zaman覺nda.SubSpeed yazd覺:prx yazd覺:Kurmal覺 olan saati bilen var m覺 5 rakam覺 ve alttan saniyeli bir saat.quartz olan timex. Kadran bendeki hislon nacar gibi 5 rakam覺 sub second. falan.robert de niro'nun kolunda red lights filmi.sonlarda i bu kurmal覺 saatte bitiyordu finalde.
ok iyi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: alperengur ve 218 misafir
|