TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat önerisi

Mesaj voyvoda85 » 21 Haz 2024, 19:05

Herkese önerileri için çok teşekkür ederim , biraz tez canlılık var :) iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama Longines Legend Diver 36 mm siyah,kırmızı kadran görür görmez vuruldum ve az önce siparişini verdim , böylelikle mekanik saat dünyasına giriş yapmış oldum akıllı saati bir kenara bırakabilirim böylece :)
Kullanıcı avatarı
voyvoda85

Mesaj c6rvo » 21 Haz 2024, 21:43

voyvoda85 yazdı:Herkese önerileri için çok teşekkür ederim , biraz tez canlılık var :) iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama Longines Legend Diver 36 mm siyah,kırmızı kadran görür görmez vuruldum ve az önce siparişini verdim , böylelikle mekanik saat dünyasına giriş yapmış oldum akıllı saati bir kenara bırakabilirim böylece :)
Hayırlı olsun çok güzel bir tercih gelince foto atarsınız

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
c6rvo

Mesaj voyvoda85 » 21 Haz 2024, 22:41

c6rvo yazdı:
voyvoda85 yazdı:Herkese önerileri için çok teşekkür ederim , biraz tez canlılık var :) iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama Longines Legend Diver 36 mm siyah,kırmızı kadran görür görmez vuruldum ve az önce siparişini verdim , böylelikle mekanik saat dünyasına giriş yapmış oldum akıllı saati bir kenara bırakabilirim böylece :)
Hayırlı olsun çok güzel bir tercih gelince foto atarsınız

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok teşekkür ederim , kordonu bir tık içime sinmedi sadece ona bir özelleştirme yapacağım gibi görünüyor , elbette fotoğraflarını paylaşacağım
Kullanıcı avatarı
voyvoda85

Mesaj Akhilleus666 » 21 Haz 2024, 22:42

İyi saatler göstersin..

2201117TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Akhilleus666

Mesaj MacGyver » 27 Tem 2024, 17:58

hocam bu yola yeni girmiş birisi olarak, hemen bu sağlam bütçeyi bir saate harcamamanızı tavsiye ederim. bence 1-2 saat kullanın, tam olarak ne hoşunuza gidiyor anlayın, daha sonra ona göre bir seçim yapın.

yani ilk saatinizde büyük oynamak durumunda değilsiniz. bir tsuyosa, bir prx le vs. başlayabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
MacGyver

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: autograph, ylmaz94 ve 137 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners