Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
EnesBey » 23 Ağu 2025, 02:00
Herkese selamlar uzun süredir aklımda olan bu iki modelden birini ikinci el olarak almak istiyorum önce Black Bay Chrono Black Dial ile bir kaç ay vakit geçirip sonra yine bir Black Dial Chronomaster Sport'a geçiş yapmak istiyorum ikisi de çok beğendiğim oldukça yakışıklı modeller ikinci el olarak alacağım için ortalama arada ki 100 k'ya değecek belirgin farklar var mı diye de sizlere sormak istiyorum bir model alıp konuyu kapatmak istemediğimden önce Black Bay Chrono'yu deneyimleyip sonra bir basamak yukarı çıkıp Zenith'i almayı düşünüyorum bu iki modeli de kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz yorumlarsa da çok sevinmiş olurum şimdiden teşekkür ederim.
SM-G998B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

EnesBey
-
ServetBektaş » 29 Ara 2025, 00:47
İki marka bence birbirine denk değil zenith çok önde bir marka ve el primero mekanizma tartışmasız harika. Tudor bb krono radarımda olan bir model ancak kar tanesi ibrelerin krono okunurluğu çok baltaladığına dair yorumlar çokça var. Bütçe zorlamıyor ise zenith kesinlikle alınır. Haricinde ikinci el speedy moonwatch da düşünebilirsin bence omega harika bir seçim olur krono modellerde.
-

ServetBektaş
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: murat2101 ve 20 misafir