Benim baya beğendiğim bir model. Açıkçası almayı da düşündüm. Kaşa çapı, renk seçenekleri, mekanizmanın kalitesi, rezerv süresi ve kolay kayış değişimi falan çok iyi. Tek gözüme batan ve beni vazgeçiren şey kurma/ayar kolu (Crown). Orantısız büyük geldi gözüme. Mark 18 de daha iyiydi bu. Ama geri kalan her şey süper.whichwatch30 yazdı:Mark 20 hakkında düşunceleriniz nedir arkadaşlar, olumlu olumsuz. Bugün direkten döndüm, beni tam olarak ikna edemedi, bu tip bir saate ihtiyacım var GADA diyelim. Deri kayış olanda kola oturmasıyla ilgili bir problem yaşadım sanırım bilhassa.
haylo yazdı:Benim baya beğendiğim bir model. Açıkçası almayı da düşündüm. Kaşa çapı, renk seçenekleri, mekanizmanın kalitesi, rezerv süresi ve kolay kayış değişimi falan çok iyi. Tek gözüme batan ve beni vazgeçiren şey kurma/ayar kolu (Crown). Orantısız büyük geldi gözüme. Mark 18 de daha iyiydi bu. Ama geri kalan her şey süper.whichwatch30 yazdı:Mark 20 hakkında düşunceleriniz nedir arkadaşlar, olumlu olumsuz. Bugün direkten döndüm, beni tam olarak ikna edemedi, bu tip bir saate ihtiyacım var GADA diyelim. Deri kayış olanda kola oturmasıyla ilgili bir problem yaşadım sanırım bilhassa.
Tabi tabi Big Pilot’ a göre falan çok iyi. Ben onları kıyasa koymuyorum bile [emoji28]whichwatch30 yazdı:haylo yazdı:Benim baya beğendiğim bir model. Açıkçası almayı da düşündüm. Kaşa çapı, renk seçenekleri, mekanizmanın kalitesi, rezerv süresi ve kolay kayış değişimi falan çok iyi. Tek gözüme batan ve beni vazgeçiren şey kurma/ayar kolu (Crown). Orantısız büyük geldi gözüme. Mark 18 de daha iyiydi bu. Ama geri kalan her şey süper.whichwatch30 yazdı:Mark 20 hakkında düşunceleriniz nedir arkadaşlar, olumlu olumsuz. Bugün direkten döndüm, beni tam olarak ikna edemedi, bu tip bir saate ihtiyacım var GADA diyelim. Deri kayış olanda kola oturmasıyla ilgili bir problem yaşadım sanırım bilhassa.
Kurma kolu makul geldi bana ama belki o da yine rahatsız etmiştir, ama Big Pilot'ı düşününce çok insaflı buldum. Takıldığım bir konu da yazı karakteri oldu. Yine de sorguluyorum kendimi çünkü olsa çok iyi olacak bir saat. Siz bileziklisine mi baktınız? O daha iyi oturuyor kola sanırım.
haylo yazdı:Tabi tabi Big Pilot’ a göre falan çok iyi. Ben onları kıyasa koymuyorum bile [emoji28]whichwatch30 yazdı:haylo yazdı:Benim baya beğendiğim bir model. Açıkçası almayı da düşündüm. Kaşa çapı, renk seçenekleri, mekanizmanın kalitesi, rezerv süresi ve kolay kayış değişimi falan çok iyi. Tek gözüme batan ve beni vazgeçiren şey kurma/ayar kolu (Crown). Orantısız büyük geldi gözüme. Mark 18 de daha iyiydi bu. Ama geri kalan her şey süper.whichwatch30 yazdı:Mark 20 hakkında düşunceleriniz nedir arkadaşlar, olumlu olumsuz. Bugün direkten döndüm, beni tam olarak ikna edemedi, bu tip bir saate ihtiyacım var GADA diyelim. Deri kayış olanda kola oturmasıyla ilgili bir problem yaşadım sanırım bilhassa.
Kurma kolu makul geldi bana ama belki o da yine rahatsız etmiştir, ama Big Pilot'ı düşününce çok insaflı buldum. Takıldığım bir konu da yazı karakteri oldu. Yine de sorguluyorum kendimi çünkü olsa çok iyi olacak bir saat. Siz bileziklisine mi baktınız? O daha iyi oturuyor kola sanırım.
Ben hem Çelik bilezikli hem de deri kordonlu denedim. Çelik Bilezik daha benlikti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Moccstudio yazdı:İyi haftalar!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: btozkan, Ergİn, sasuta, yus49 ve 30 misafir
|
||||||||||||||