150 EUR ya kadar olan limit 75 EUR ya 癟ekilmi, yurt d覺覺ndan saat alacak olanlar dikkat etsin, bu gidile kitap ve dvd de alamay覺z yak覺n zamanda.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2 ... -1-3-1.pdf
G羹mr羹k ve Ticaret Bakanl覺覺 yetkilileri, PTT ve kargo iletmeleri nezdinde yapt覺klar覺 bir arat覺rmaya g繹re, yurt d覺覺ndan posta ya da h覺zl覺 kargo yoluyla gelen eyan覺n y羹zde 95'inin 75 Euro'nun alt覺nda olduunun belirlendiini bildirdi.
Frax yazd覺:Ben yurtd覺覺ndan gelen, getirilen her eyden vergi al覺nmas覺 taraftar覺y覺m. 75Euro s覺n覺r覺 bile bence gereksiz. Yurti癟inde ald覺klar覺m覺za 繹d羹yoruz da d覺ar覺dan keyfi olarak getirilen bir癟ok ey i癟in vergi 繹dememeyi mi normal g繹r羹yoruz? stelik d覺ar覺 para ak覺覺 var bunu engellemek i癟in mutlaka bir 繹nlem olmas覺 gerekir. Bu konuda yukar覺daki yorumlara kat覺lm覺yorum. Ne al覺yorsak vergisini vereceiz bu iin az覺 癟ou olmaz.
Thevenin yazd覺:Frax yazd覺:Ben yurtd覺覺ndan gelen, getirilen her eyden vergi al覺nmas覺 taraftar覺y覺m. 75Euro s覺n覺r覺 bile bence gereksiz. Yurti癟inde ald覺klar覺m覺za 繹d羹yoruz da d覺ar覺dan keyfi olarak getirilen bir癟ok ey i癟in vergi 繹dememeyi mi normal g繹r羹yoruz? stelik d覺ar覺 para ak覺覺 var bunu engellemek i癟in mutlaka bir 繹nlem olmas覺 gerekir. Bu konuda yukar覺daki yorumlara kat覺lm覺yorum. Ne al覺yorsak vergisini vereceiz bu iin az覺 癟ou olmaz.
x2.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kesikparmak ve 43 misafir
|