TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Bir frans覺z micro brand mekanizmas覺 japon kutu a癟覺l覺覺

Japon ve Asya retimi Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Japon Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii Japon ve Asya Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

Bir frans覺z micro brand mekanizmas覺 japon kutu a癟覺l覺覺

Mesaj Meng » 16 Nis 2026, 19:06

Paris seyahatimde ald覺覺m miyota mekanizmal覺 bir micro brand saat ald覺m. Tahminlerden sonra detayl覺ca deneyimlerimi paylaaca覺m. Saat hakk覺ndaki yorumlar覺m覺 ve maaza deneyimini de yazaca覺m.
Tahminleri alal覺m

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Kay覺t: 18 Ara 2019, 18:22

Re: Bir frans覺z micro brand mekanizmas覺 japon kutu a癟覺l覺覺

Mesaj Burrock » 16 Nis 2026, 19:09

Beaublue :)

Kullan覺c覺 avatar覺
Burrock

Kay覺t: 25 Nis 2015, 00:27

Mesaj Meng » 16 Nis 2026, 19:35

Fazla ka癟t覺 ipucu san覺r覺m[emoji23]. Tebrikler ilk at覺ta vurdunuz

Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Mesaj Meng » 16 Nis 2026, 19:46

Saatimiz Ecce Figura Alba. Resimleri yar覺n paylaaca覺m.

Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Mesaj Meng » 17 Nis 2026, 09:03

ncelikle maazas覺 son derece sade ufak bir yer. Ama 癟ok ilgililer. Butik bir marka olduunu maazadaki durular覺ndan da anl覺yorsunuz. ok fazla alternatif yok sabit koleksiyonlar覺 ve limited edition modelleri var. 800-900 euro aras覺 sabit koleksiyon, 1250-1400 euro civar覺 limited edition modellerin fiyat覺. Limited edition modellerinde Frans覺z bir mekanizma kullan覺yorlar. Koleksiyonda hep olan modellerde ise miyota 9015 kullan覺l覺yor. Bu s覺rada yazd覺覺m fiyatlar internet sitesindeki fiyata tax eklenip daha sonra da havaliman覺 iadesi al覺n覺nca ortaya 癟覺k覺yor. Webde yazan vergisiz fiyat yani.
T羹m saatler fransa da 羹retiliyor maazaya 癟ok yak覺n bir at繹lyede.
Bence saatin malzeme kalitesi kasas覺 olduk癟a iyi hatta deri kay覺 kalitesinin 繹zellikle 癟ok iyi olduunu s繹ylemeliyim. Kolumda takt覺覺mda kesinlikle 癟ok rahat ve premium bir saat hissi veriyor. Saatin a覺rl覺n覺 ve kalitesini elinize ald覺覺n覺zda hissediyorsunuz ama bilekteki konfor inan覺lmaz.
Benim ald覺覺m figura modeli tank gibi dikd繹rtgen ama her detay覺 ile 繹zg羹n ve s覺rad覺覺 bir tasar覺m. Dier seriler ve limitedlar yuvarlak kasa. Ama t羹m saatlerde akrep, yelk覺van ve saniye kolu oval olarak yap覺lm覺. Saniye hareket ederken ger癟ekten bir sanat eserini izler gibi oluyor.
zetle 癟ok keyifli bir marka. Kaliteli bir 羹retim yan覺s覺ra bence iyi mekanizmalar tercih ediyorlar. Ben 癟ok karars覺z kalmad覺m ald覺覺m saati a癟覺k ara beenmitim ama 癟ok g羹zel alternatifler var. Bu s覺rada Russel Crowda sipari etmi bu markadan bir saat.
Markan覺n Fransadaki pop羹lerlii inan覺lmaz. Bir 癟ok saat maazas覺 gezdim Tudor, Rolex, IWC gibi ve kolumda beaubleu vard覺. Maaza 癟al覺anlar覺n覺n
tamam覺 markay覺 biliyor. Bir癟ou sat覺n alm覺 geri kalanlarda mutlaka alaca覺z diyorlar. (Frans覺z milliyet癟ilii biraz etkili olmutur tabi)
Benden bu marka ve saatler ge癟er not ald覺 ve san覺r覺m ileride bir model daha al覺r覺m diye d羹羹n羹yorum.

Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Mesaj Meng » 17 Nis 2026, 09:05

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Mesaj copycat » 17 Nis 2026, 09:13

B繹yle farkl覺 ve orijinal bir saati, al覺m deneyiminizle paylat覺覺n覺z i癟in 癟ok teekk羹rler.

Maalesef bizde saat piyasas覺 da, t覺pk覺 otomobil piyasas覺 gibi, ikinci elde satabilir miyim kayg覺s覺na iyice teslim oluyor.

O a癟覺dan farkl覺 saatleri paylaman覺z g羹zel.

Ayr覺ca ekonomi politikam覺z覺n, ticari olmayan yurtd覺覺 al覺verii yasaklayan y繹n羹n羹 eletirmekten hi癟 vazge癟meyeceim.

Halk覺 k覺s覺tlay覺p, mahk羶m ederek, halk i癟in ekonomiyi d羹zelttiini iddia etmek b羹y羹k ten璽kuz.

CPH2113 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj Meng » 17 Nis 2026, 10:01

Kesinlikle kat覺l覺yorum yazd覺klar覺n覺za bu g羹mr羹k ve k覺s覺tlamalar 癟ok k繹t羹. Ben saat al覺rken a癟覺kcas覺 hi癟 bir zaman ikinci el deer kayb覺na 繹nem vermiyorum. 羹nk羹 ya satmayaca覺m bir saat oluyor bu saat gibi 癟羹nk羹 繹zel bir anlam覺 ve hikayesi var. 45. ya g羹n羹 eimin pariste bana ald覺覺 hediye. Ama iletide belki sataca覺m bir saat olsada o deer kayb覺 benim satana kadar ald覺覺m haz ve keyifle kar覺lanm覺 olur.
Not: ama tabi yine 癟ok d羹羹n羹p dikkat edip sonra piman olnayaca覺n al覺nlar yap覺yorum

Kullan覺c覺 avatar覺
Meng

Sonraki

D繹n TSF Japon Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Japanese Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 6 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners