Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Drago » 01 Tem 2012, 17:26
serdarfb yazdı:Iyi pazarlar Drago. Gorsel olarak hosuna gidenler hangi modellerdi merak ettim. Paylasirsan sevinirim.

Tabiki pylasirim Serdar, oncelikle submariner, GMT ve explorer 2 denedim...kasalar biraz buyuk olup bilegimi sarmalamadi saatler, emanet gibi durdu,
-

Drago
-
asymptote » 01 Tem 2012, 21:24
Drago'nun saat alma serüveni heyecanlı bir hal almaya başladı, sezon finali nasıl olacak ben de merakla bekliyorum..

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
serdarfb » 01 Tem 2012, 22:39
O kesin. Biliyorsun hem IWC hemde Panerai bir sekilde degisecek. Baska surprizler de olursa sasirma.

Bu forum cok tehlikeli, eger saat hastasiysan icinden bir ses devamli "AL BIR TANE DAHA" diyor.

Saat bakmaktan maci seyredemiyorum.

-

serdarfb
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: alicem, Eterna, Foçabeyi, murkov, ogeday ve 249 misafir