SeRxx yazd覺:Zafer hocam Xperia Z'nin ekran parlakl覺覺 hakk覺nda olumsuz yorumlar mevcut ki video kar覺lat覺rmalar覺nda net bir ekilde g繹r羹n羹yor. HTC One diyecem ama 4 mp kamera ne ayak 癟繹zemedim. Galaxy S4 harbiden cok b羹y羹k. Gel sana iPhone alal覺m
Serkan bence HTC 4mp kamera kullanarak birisi nihayet kral 癟覺plak! dedi.. Ayn覺 boy sens繹re daha fazla megapixel'i s覺k覺t覺r覺p, daha iyi diye t羹keticiye yutturuyorlar ya da t羹ketici bilmeden kendini inad覺rm覺 buna , 羹retici de gazl覺yor..
Asl覺nda MP artt覺k癟a Pixel ba覺na d羹en 覺覺k daha azal覺yor ve 繹zellikle d羹羹k 覺覺kta g繹r羹nt羹 kalitesi d羹羹yor.
Tabi yaz覺l覺mla falan da d羹zeltmeye 癟al覺覺yorlar ama bir yere kadar.
4mp 癟繹z羹n羹rl羹k bir cep telefonu i癟in ve 繹zel ama癟lar覺 olmayan kullan覺c覺 i癟in gayet yeterli olacakt覺r. Fullhd bir ekran 2mp,standart notebook ya da desktop ekranlar 1 ya da 1,5 megapixel civar覺 癟繹z羹n羹rl羹kte yakla覺k. Bu ekranlarda izlediiniz bir fotoraf覺n orjinali 4mp olsa ne olur 10mp olsa ne olur. Dev gibi ka覺da da bask覺 da al覺nmayacakt覺r, al覺nacaksa zaten niye cep tel ile 癟ekilsin bir fotoraf?.
Ben HTC one'覺n g繹r羹nt羹 kalitesinin iyi olaca覺n覺 tahmin ediyorum. Ama g繹r羹nt羹 kalitesinde sens繹r d覺覺nda, kullan覺lan optik elemanlar ve g繹r羹nt羹y羹 ileme yaz覺l覺m覺n da pay覺 olacakt覺r.
Edit: Yeni telefon alanlar g羹le g羹le kullans覺nlar, hep iyi haberler als覺nlar