kilimanjaro yazd覺:Breitling g羹zelmi evet ... fiyat覺 konusunda fikriniz var m覺 ?
Liste fiyat覺 10000TL civar覺nda, indirim maazaya, stoklara ve pazarl覺k g羹c羹ne g繹re deiken
Clk yazd覺:Neden? Hosuna gitmeyen yada olmam覺 dediin k覺s覺m neresi saat 羹zerinde?
襤te en sevdiim sohbet, kad覺 k覺z覺na kusur bulma.
ncelikle benim bakt覺覺m saate 繹zg羹 olabilir ama tepeyi 癟evirdiimde adeta s覺k覺m覺 gibiydi, 繹rnein saat kolu tepeyi 癟evirmeyle bir miktar d繹nmesine ramen tepeyi b覺rakt覺覺mda belli bir miktar geri yerine d繹n羹yordu.Gmt kolu da ayn覺 durumayd覺. A癟覺k癟as覺 s覺f覺r Rolex'de b繹ye bireyle kar覺lamak beni a覺rtt覺 癟羹nk羹 markan覺n kalite kontrol baar覺s覺 herkes taraf覺ndan kabul edilen bir konu.
Bunun d覺覺nda 繹zellikle bezel beni 癟ok hayal k覺r覺kl覺覺na uratt覺. Brush konusunda bilezii ne kadar iyi ise bezeli bir okadar 癟irkin duruyor. Farkl覺 bir brush teknii kullan覺ld覺覺ndan m覺d覺r bilemiyorum ama saatin albenisini al覺p g繹t羹rm羹. Sub'覺n par覺l par覺l seramik bezeli nerde, explorer'覺n kaba fontlu, k羹sk羹n renkli bezeli nerede...
Bir dier beenmediim konu ise tamamen subjektif; kollardaki kal覺n siyah konturlar indekslerde k繹t羹 durmasa da kollar覺 olduundan kaba g繹stermi. Yatchmaster'覺n da bezelini beenmiyorum demitim ancak Explorer'覺n bezeli yan覺nda adeta m羹cevher kal覺yor.

Hele bir de fiyat etiketini de d羹羹n羹nce bu miktar cepten 癟覺kacaksa Submariner dururken neden Explorer ile macera arayaca覺m diyorum.