Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Offside yazdı:Markafoni'de Seikoların 53 tane farklı modeli indirimde ama kampanyanun bitimine 1 gün ve 6 saat kalmış an itibari ile. Bir göz atın isterseniz
Evet modelleri gördüm.Markafoni,Limango,Trendyol,Morhipo gibi siteler firmaların outletler de bile satamadığı defolu ürünleri sattıkları için artık tercih etmiyorum.Saat almadım ama giyim,parfüm ve ayakkabı alımlarımın yarısını iade ettim bu sebeplerden dolayı.
Hayırlı olsun alamana fotoları da ekleyebilirsen iyi olur o satıcı baya güvenilir Hamilton, Seiko, Tissot alımı için kullanılabilir.. Saati size Fedex'le mi gönderdi acaba?
Aslında oyster veya president bracelet kordonlusunu almak istiyordum ama dolardaki artıştan kolayı rubber kayışlısını almak zorunda kaldım.Şimdi de uygun çelik kayış bakınıyorum.