Fiyat saate göre güzel. Saati de beğendiyseniz çok iyi (Ben mesela hep dalgıç saati kullanıyorum, pusula bezelli saatlere çok sıcak bakamıyorum) ama saatin tipi bence güzel.
Bunun dışında,
- Yeşil renk konusunda kendiniz karar vermelisiniz, bence kötü değil.
- 4R35 son derece denenmiş ve ne olduğu belli bir mekanizma. Seiko yavaş yavaş giriş seviyesini 7Sler yerine 4R35/36 mekanizmaya yükseltiyor, ancak şimdilik Seiko özelinde orta (ya da girişin bir üstü) seviye diyebiliriz, Samurai ve Turtle'larda da 4R35/36 var. Zaten saat Prospex serisi. Bu fiyatlara 7S36lı Seiko5ler var.
- Satıcı niye ertesi gün kargolamıyor, stoğunda mı yok vs. (Normal bir durum ama ben mesela parayı ödediktan sonra aynı gün, hatta dün, kargo olsun isterim)
- Fiyat niye ucuz? Teşhir ürünü mi? Değilse bile seri sonu olabilir. Ama sadece renginden dolayı az satıyor o nedenle fiyatı inmişse, onu sorun etmezdim.
- İndirimler sürekli oluyor, bugün biter 15 gün sonra tekrar olur. İndirimi kaçırmamak için acele karar vermek doğru olmaz.
- Aydın saat garantisini ben pek önemsemiyorum, yani deselerki garantisizi 15TL daha ucuz onu alırım ama madem garantisi var, bulunsun tabi.
Aklıma gelenler bunlar