TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Srpc33k

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Srpc33k

Mesaj mostwanted » 18 Tem 2019, 16:31

https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/se ... P228618649

arkadaşlar bu saat için yorumlarınız nelerdir?bugün bitecek indirimle 1250 tl ye geliyor.yurt dışı fiyatı 250 dolar civarı.yurt dışına göre hemen hemen aynı.ayrıca aydın saat garantisi var.genelde siyah kadran saatleri severim bunun yeşil oluşu ilerde sıkılırmıyım diye aklıma takılmıyor değil.4R35 mekanizma.yorumlarınızı bekliyorum
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Re: Seiko Srpc33k

Mesaj Xhantos » 18 Tem 2019, 17:11

Fiyat saate göre güzel. Saati de beğendiyseniz çok iyi (Ben mesela hep dalgıç saati kullanıyorum, pusula bezelli saatlere çok sıcak bakamıyorum) ama saatin tipi bence güzel.

Bunun dışında,
- Yeşil renk konusunda kendiniz karar vermelisiniz, bence kötü değil.

- 4R35 son derece denenmiş ve ne olduğu belli bir mekanizma. Seiko yavaş yavaş giriş seviyesini 7Sler yerine 4R35/36 mekanizmaya yükseltiyor, ancak şimdilik Seiko özelinde orta (ya da girişin bir üstü) seviye diyebiliriz, Samurai ve Turtle'larda da 4R35/36 var. Zaten saat Prospex serisi. Bu fiyatlara 7S36lı Seiko5ler var.

- Satıcı niye ertesi gün kargolamıyor, stoğunda mı yok vs. (Normal bir durum ama ben mesela parayı ödediktan sonra aynı gün, hatta dün, kargo olsun isterim)

- Fiyat niye ucuz? Teşhir ürünü mi? Değilse bile seri sonu olabilir. Ama sadece renginden dolayı az satıyor o nedenle fiyatı inmişse, onu sorun etmezdim.

- İndirimler sürekli oluyor, bugün biter 15 gün sonra tekrar olur. İndirimi kaçırmamak için acele karar vermek doğru olmaz.

- Aydın saat garantisini ben pek önemsemiyorum, yani deselerki garantisizi 15TL daha ucuz onu alırım ama madem garantisi var, bulunsun tabi.

Aklıma gelenler bunlar :)
En son Xhantos tarafından 18 Tem 2019, 17:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj mostwanted » 18 Tem 2019, 17:19

cevap için çok teşekkürler.açıkçası bezele ne gerek var diye düşünüyorum ama saate ayrı bir hava kattığı kesin.muhtemelen ya seri sonu ya da fazla satmadığından diye düşünüyorum.bir kaç ay önce mağazada bu saati sorduğumda 3800 fiyat çekip 2800 e kadar inmişlerdi(sağlam devirmek istediler :) ).yurt dışından alış veriş yapmaya çekiniyorum saatte sorun çıkarsa kiminle muhattap olacam ayrıca gümrükte ne kadar vergi ödeyecem belli değil.uzun zamandır otomatik saat almak istiyorum ve bu fiyata yakın seiko 5 ler var.o yüzden bu saati görünce aklıma daha çok yattı.sürekli siyah saat takacam diye bir şey yok bir sefer de yeşil olsun ayrıca canlı gördüğümde gayet şık duruyordu
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj Xhantos » 18 Tem 2019, 17:33

Hayırlısı olsun. Başka yorumlar da gelsin ama fiyatın iyi olduğu konusunda sanmıyorum ters bir yorum gelsin. Tabi çelik bilezikle gelmiyor (saatin konseptine uygun olarak), bu fiyatı (genel olarak) bir miktar düşüren bir etken, yoğun kullanımda zaten kendi natolarınızı vs. kullanırsınız. Sadece rengi farklı diye aynı modelin siyah ve laciverti ciddi daha yüksek fiyatlara satılıyor. Saatte sorun yoksa bence tetik çekilebilir :)
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj Mandos » 18 Tem 2019, 17:40

İndirime takılmayın. Her ay bir bahane buluyorlar indirim için.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj mostwanted » 18 Tem 2019, 18:07

Laciverti oyuncak saat gibi duruyordu.o yüzden yeşil daha hoşuma gitti.sanirim tetik düşecek :D
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj mostwanted » 18 Tem 2019, 18:09

Mekanizma da sıkıntı olmasın yeter.4R35 in uzecegini zannetmiyorum inşallah yanilmam
Kullanıcı avatarı
mostwanted

Mesaj raven » 18 Tem 2019, 18:10

Güzel saat, al gitsin :D
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Google [Bot] ve 174 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners