Drk yazdı:Ağırlığa zamanla alışacağınıza eminim. 7750, yıllar içinde kendini kanıtlamış oldukça iyi bir kronograf mekanizması. Forumda hakkında bolca bilgi bulmak mümkün. İçindeki jiroskop diye bahsettiğiniz rotor dönüşü. Tek yönlü kurma sistemi olduğu için rotor bir tarafa serbestçe dönüyor. Kolunuzun ufak bir hareketiyle rotor uzun uzun döner ve saati titretir, bu mekanizmaya özgü normal bir durum. Tam kurulu olduktan sonra yaklaşık 42 saat boyunca kesintisiz çalışması gerekir. Eğer bu süre daha az ise bir sorun var demektir.
herojd11 yazdı:şu başlığı 1000 kere görüp bir yazmamışım ya yuh bana ( heralde hep mobile'ken gördüm ) hayırlı olsun güle güle kullanınız son derece zarif bir seçim
ozahmetoz yazdı:- Calismasi bana cok sessiz geldi, rotor ise sanki jiroskop var gibi, belki de var, ufak bir harekette uzun bir donus sergiliyor.
punk yazdı:
Muhtemelen uzun dönüşlerini tek yöne yapıyordur. 7750 unidirectional (yani tek yönlü) kurulum yapabilir. Diğer tarafa, yani saat yönünde döndüğü takdirde boşa dönüyor, kurulum yapmıyor demektir.
sedir yazdı:Geç kalmış bir güle güle kullanınız dileğiyle.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kcygtali ve 205 misafir
|