TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj serdarfb » 23 Haz 2012, 12:25

vincefb yazd覺:襤talyanlar覺 g羹zel bir f覺kra ile Davinci anlatt覺 zaten :D

Serdar bey kullanan isterse Alem-i cihan olsa farketmezdi saat ba覺r覺yor sahteyim diye ;)

Ancak u andan itibaren denilicek en g羹zel ey ge癟mi olsun umar覺m s覺k覺nt覺s覺z atlat覺rs覺n覺z durumu neticede kar覺n覺zdaki italyan :D

Bir konuyu gozden kacirdigini dusunuyorum dostum. Yaklasik 10 senedir saatlere ilgim var. gittigim her yerde gordugum neredeyse her saat satan dukkanin onunde duruyorum. Iceri girip deniyorum, fiyatini soruyorum vb... Dergiler alip okuyorum, cesitli uygulamalar indirip olabildigince saat zevkimi tatmin etmeye calisiyorum. Saat ile yaptigim hersey GERCEK saatler uzerine ! Ben hic sahte saatle ilgilenmedim, gormedim ve gercegi ile kiyaslama sansim olmadi. Kompozitin ne oldugunu okuyup ogrendim. Elime bir urun gectide kompozit buymus demedim. Sevgili Bond'un mesajinda yazdigi aciklamalarin neredeyse tamamini saskinlikla okudum. Anlatmak istedigim yasadigim olay size inanilmaz gelebilir hatta baska isimlerde takmis olabilirsiniz ama isin gercegi bir heves karsiliginda iyi niyetin suistimalidir. Neyseki durum sans eseri ortaya cikti ve kisamsurede de cozecegimi dusunuyorum. Kullanan Italyandi yorumumda sadece bir espriydi, daha once de yazdigim uzere Italya yi ve Italyanlari iyi taniyan biriyim ama herseyden once benim icin dostluk cok sey ifade eder. Bu guven bilerek suistimal edildiyse yapacak bir sey yok. Belki de arkadasima sahte saat bedeli olarak 100 usd verip saati ibret olarak saklamak en iyisi. :) ne dersin ?
En son serdarfb taraf覺ndan 23 Haz 2012, 13:04 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj davinci » 23 Haz 2012, 12:52

Ben 繹rnein hi癟 繹mr羹 hayat覺mda Panerai denemdim, vitrinlerde g繹rm羹l羹羹m vard覺 o kadar. bi ge癟en sefer mazas覺n覺n vitrininde g繹r羹p beendiim saatin fiyat覺n覺 girip sordum hi癟 oturmadan ayakda ;) sat覺c覺 surat覺n覺 biraz ekitti yani bu biraz pahal覺 der gibi, 80.00 euro falan birey dedi saat tourbillonmu 繹nden anla覺lm覺yor tourbillon olduu bu seneki modeldi galiba, h羹rmetler deyip geri geri 癟覺kt覺m maazadan, daha 繹ncede paylam覺t覺m, b羹t羹n Pam maceram budur ;)
En son davinci taraf覺ndan 23 Haz 2012, 13:13 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj serdarfb » 23 Haz 2012, 13:03

Bende oda yok. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj vincefb » 23 Haz 2012, 16:21

Serdar bey, benim amac覺m sizinle at覺mak veya tart覺mak deil l羹tfen yanl覺 anlamay覺n :thumbup:

襤te benim anlamad覺覺mda bu s羹rekli GEREK saatlerle ilgilenen birinin saatin sahte olduunu hemen anlamas覺 gerekir diye d羹羹nd羹羹mden bana a覺rt覺c覺 geliyor..
Kullan覺c覺 avatar覺
vincefb

Kay覺t: 11 Au 2011, 13:28

Mesaj serdarfb » 23 Haz 2012, 18:28

Aslinda cok haklisin kesinlikle anlamam gerekirdi. Anlamak istemedim herhalde. :) Sadece alirken degil daha sonra takarken bile anlayamadim. :) Tartismak falan hic aklima gelmedi sakin sizde yanlis anlamayin. bende sadece kendimce bir aciklama yaptim. Aksine forumda yeni bir uye olarak bu aktivitenin icinde bulunmaktan cok memnunum. Sizede yorumlariniz ve yardimlariniz icin cok tesekkur ederim.

Hem isminde FB harfleri gecen biriyle tartismam mumkun degil. Ne dese haklidir. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj davinci » 23 Haz 2012, 18:47

Evet Vincefb arkada覺m覺z kaliteli bir arkada覺m覺zd覺r gereksiz tart覺malara girmez :champ: ad覺nda Fb ge癟mesine gelirsekde, kimse hatas覺z deildir :D
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj asymptote » 23 Haz 2012, 19:41

davinci sen asl覺nda zevk sahibi biri gibi duruyorsun uzaktan, demek ki spordan ve futboldan anlam覺yorsun :)
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj davinci » 23 Haz 2012, 21:33

:lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: ofis, recklesstr ve 92 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners