vincefb yazd覺:襤talyanlar覺 g羹zel bir f覺kra ile Davinci anlatt覺 zaten![]()
Serdar bey kullanan isterse Alem-i cihan olsa farketmezdi saat ba覺r覺yor sahteyim diye![]()
Ancak u andan itibaren denilicek en g羹zel ey ge癟mi olsun umar覺m s覺k覺nt覺s覺z atlat覺rs覺n覺z durumu neticede kar覺n覺zdaki italyan
Bir konuyu gozden kacirdigini dusunuyorum dostum. Yaklasik 10 senedir saatlere ilgim var. gittigim her yerde gordugum neredeyse her saat satan dukkanin onunde duruyorum. Iceri girip deniyorum, fiyatini soruyorum vb... Dergiler alip okuyorum, cesitli uygulamalar indirip olabildigince saat zevkimi tatmin etmeye calisiyorum. Saat ile yaptigim hersey GERCEK saatler uzerine ! Ben hic sahte saatle ilgilenmedim, gormedim ve gercegi ile kiyaslama sansim olmadi. Kompozitin ne oldugunu okuyup ogrendim. Elime bir urun gectide kompozit buymus demedim. Sevgili Bond'un mesajinda yazdigi aciklamalarin neredeyse tamamini saskinlikla okudum. Anlatmak istedigim yasadigim olay size inanilmaz gelebilir hatta baska isimlerde takmis olabilirsiniz ama isin gercegi bir heves karsiliginda iyi niyetin suistimalidir. Neyseki durum sans eseri ortaya cikti ve kisamsurede de cozecegimi dusunuyorum. Kullanan Italyandi yorumumda sadece bir espriydi, daha once de yazdigim uzere Italya yi ve Italyanlari iyi taniyan biriyim ama herseyden once benim icin dostluk cok sey ifade eder. Bu guven bilerek suistimal edildiyse yapacak bir sey yok. Belki de arkadasima sahte saat bedeli olarak 100 usd verip saati ibret olarak saklamak en iyisi.