TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swatch and Omega

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Swatch and Omega

Mesaj Umutunal » 26 Mar 2022, 10:54

Nisanda da zam geleceğini düşünürsek…

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@ugurla.kirksaat
Kullanıcı avatarı
Umutunal

Mesaj cemhk » 26 Mar 2022, 10:55

Delirmis insanlar :) gece yurtdisinin durumunu sosyal medyadan gorunce sabah Akasya’ya gitmekten vazgecmistim, isabet olmus.

Insallah insan gibi sira olabilmislerdir
En son cemhk tarafından 26 Mar 2022, 10:56 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
cemhk

Mesaj worldtime » 26 Mar 2022, 10:55

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Foruma kayıt olduğum tarihten itibaren ilk kez bir başlığı ilk paylaşımından sonuna kadar okudum. Bu başlık ile forumda paylaşımların azaldığını düşünüyor musunuz başlığını birleştirseler sonucun daha iyi olduğu görüşündeyim. Kült bir modeli daha alınabilir bir fiyatta piyasaya sunmak bir satış stratejisidir. Malzeme kalitesinden, bozulabileceğinden dem vuranlar tissot, omega gibi vintage saatlerdeki makineler ile güncel üretimde olan makineleri karşılaştırmalarını isterim. Her ne kadar fiyatı bir çok kişi için ucuz olsa da yine bu saati alamayacak bir kesim var. Şunu diyebilirsiniz ya arkadaş illa saat alacaklar diye bedavaya mı satacaklar haklısınız. Ancak sahte bir moonwatch takmak yerine swatch'ın ürettiği bu modeli takmak nispeten daha iyi. Herkesin saate verdiği değerler farklı olmakla beraber pilli almayalım kasası şöyle aman kaçalım demek ne kadar mantıklı. Öyle bir kesim var ki Tissot Prx modeli çıktığında da pilli saat alınır mı pilli saate o parayı vermem demişti. Kolumuzda ister omega olsun ister rolex olsun saat meraki olmayan kişi için değeri sorulduğunda 100-TL yi geçmez diyecektir. Veya swatch'ın bu modelini alan kişi ile omega sahibi bir otobüste karşılaşsa /sen bunu kaça aldın bak ben bunu bedavaya aldım / şu cümlenin kurulmayacağına bahse girerim. Saat merakı olmayan Ali Dayının gidip Swatch bayine bu modeli almayacağı da aşikardır. Önceden forumda bir eleştiri yazıldığında eleştirinin başına rolex, tudor vs vs vs kullanmış biri olarak söylüyorum denirdi o zamandan bu yana bir şeyde değişmedi.
Kullanıcı avatarı
worldtime

Mesaj mvurucu » 26 Mar 2022, 11:02

Polemik yaratmakta ve yarattiginiz algi uzerinden turlu kelime cambazligi ile laf ebeligi yapmakta ustunuze yok...
Allaha sukur okudugumu anliyorum..kimin ne kastettigini de anliyorum

Omega takanlar para verip aldik simdi swatch daha ucuza ayni modeli uretiyor diyecekler diye yazanlar simdi burada laf yiyince algi kasiyor..

Siz dediniz arkadaslar bu saatin ederi diye
Omega deger kaybedecek diye
40k verip alan simdi sinirlenecek diye
Saate pahasi uzerinden deger bicip alanin beklentisine varana kadar cumle cumle yazdiniz tepki veriyorum biz oyle demedik...
Cumlelerin tumu sana degildi
Minibuscu kofteci de alacak yazana da kizdim...

Fakirlik ile alakali zerre kuyruk acim yok
Allaha sukur gayet guzel zamanlarimda oldu yokluk da gordum...
Hic bi zaman maddiyata takilmadim yine takilmam...

Anlama problemim de yok zira ne yazip ne anlattiginizi gayet anlayabiliyorum..su yazdiklariniza makara ile eslik edilip desteklense aynen devam ederdi bu tavir insan ayirmak gelir uzerinden asagilamak ayiptir dedim diye simdi biz oyle demedik sen anladin...

Ben bu konuda son cumlemi yaziyorum
Bana yok tip ilerledi tedavi oneririm falan diye bilmis yorumlar yazarsan haddini bildiririm bu bir...
Azicik sozunun eri ol da yazdiklarinin arkasinda dur bu iki
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj mvurucu » 26 Mar 2022, 11:07

esenturk yazdı:
mvurucu yazdı:Hala utanmadan bu tavra devam edebiliyor olmaniz cidden ilginc...
Bir insani ekonomik gucune satin alma kriterlerine gore daha asagi gormrk bunu ustune basa basa tekrarlamak
Komik bir seymis gibi bunu muhabbete meze ermek karakterlerinizi yansitiyor tebrikler...

Cok yanlis yerlerden konuya girip sivadiktan sonra yaaa ben oyle demedim de omega oyle yapmis gibi gorunuyor dedim..
Yaa asgari ucret su kadar da bu adam saate mi para versin diye hala kendinizi komik durumlara dusuruyorsunuz...

Bu tarz yorumlari yazan profil kolunda pahali saat var diye kendini elir sanan ama olmamis olamamis cig insan profilidir...
Valla benim kurduğum cümleyi aslında doğru olarak anlayan birçok kişi var. Diğer konuda da belirttiğim gibi yanlış anlıyor olmanız benim sıvamamı değil sizin ya anlama probleminiz olduğunu ya da fakirlikle ilgili bi kuyruk acınız olduğunu gösteriyor.

Öte yandan bence bu gocunma ya da kuyruk acısı ya da anlama probleminiz varken bence karakter analizi yapmaya kalkışmayın zira yetmez ;)

Açıkçası kolunda şu kadarlık saat var diye kendini elit sanan fikrini de ilk sizden duyuyorum. Boşuna dememişler kişi kendinden bilir işi diye.

Konu utanma konusu ise varsın ben utanmaz olayım. Ama umarım sizin biraz utanmanız vardır ve konuyu daha fazla uzatmazsınız.

Dediğim gibi bu cümle ile ilgili bir kuyruk acınız veya anlama ile ilgili problemleriniz olabilir asla yadırgamam. Tıp çok ilerledi şimdi buna cevap vereceğim diye konuyu uzatmaya harcayacağınız zamanı tedavi yöntemleri araştırmaya harcayabilirsiniz.

Ben forumdaki diğer “değerli” arkadaşları daha fazla rahatsız etmemek adına konuyu uzatmayacağım. Takdir sizin.

Mutlu haftasonları.

Hala da kullandiginiz kelimelerin yanlis oldugunu
Kabul etmek yerine bes yasinda cocuk gibi ne dersen
İki kati kivaminda cevaplarla
Tip cok ilerledi hehehehe
Diger degerli arkadaslara keyifli forumlar hehehe diye laf ebeligi yapman muthis

Yazdiklarimdan fakirlikle alakali bir kuyruk acim oldgunu cikarman da ayrica incelenmesi gereken bir bakis acisi...

Sana hayatta basarilar...bir onceki mesajda dedigimi unutma...daha fazla burada konusup forumun da zaten yeterince dusen seviyesini daha da dusurmeye katki saglamayacagim...
Ozel bir derdin varsa ozelden yazarsin
Saglik durumum
Maddi durumum
Anlayis kapasitem hakkinda detayli bilgilendirirm seni icin rahat olsun
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Althor » 26 Mar 2022, 11:15

manil yazdı:Arkadaşlar, AVM'lerden foto felan koyma imkanı var mı, durum nedir görelim. Dünya genelinde bi talep patlaması olmuş.

Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
Resim

Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj sphinx » 26 Mar 2022, 11:19

Vay be :shock:
Resim
Kullanıcı avatarı
sphinx

Mesaj ephesus » 26 Mar 2022, 11:19

Akasya'ya gittim, sırayı gördüm, geri döndüm.

SM-N970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ephesus

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 220 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners