Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
esenturk yazdı:Valla benim kurduğum cümleyi aslında doğru olarak anlayan birçok kişi var. Diğer konuda da belirttiğim gibi yanlış anlıyor olmanız benim sıvamamı değil sizin ya anlama probleminiz olduğunu ya da fakirlikle ilgili bi kuyruk acınız olduğunu gösteriyor.mvurucu yazdı:Hala utanmadan bu tavra devam edebiliyor olmaniz cidden ilginc...
Bir insani ekonomik gucune satin alma kriterlerine gore daha asagi gormrk bunu ustune basa basa tekrarlamak
Komik bir seymis gibi bunu muhabbete meze ermek karakterlerinizi yansitiyor tebrikler...
Cok yanlis yerlerden konuya girip sivadiktan sonra yaaa ben oyle demedim de omega oyle yapmis gibi gorunuyor dedim..
Yaa asgari ucret su kadar da bu adam saate mi para versin diye hala kendinizi komik durumlara dusuruyorsunuz...
Bu tarz yorumlari yazan profil kolunda pahali saat var diye kendini elir sanan ama olmamis olamamis cig insan profilidir...
Öte yandan bence bu gocunma ya da kuyruk acısı ya da anlama probleminiz varken bence karakter analizi yapmaya kalkışmayın zira yetmez
Açıkçası kolunda şu kadarlık saat var diye kendini elit sanan fikrini de ilk sizden duyuyorum. Boşuna dememişler kişi kendinden bilir işi diye.
Konu utanma konusu ise varsın ben utanmaz olayım. Ama umarım sizin biraz utanmanız vardır ve konuyu daha fazla uzatmazsınız.
Dediğim gibi bu cümle ile ilgili bir kuyruk acınız veya anlama ile ilgili problemleriniz olabilir asla yadırgamam. Tıp çok ilerledi şimdi buna cevap vereceğim diye konuyu uzatmaya harcayacağınız zamanı tedavi yöntemleri araştırmaya harcayabilirsiniz.
Ben forumdaki diğer “değerli” arkadaşları daha fazla rahatsız etmemek adına konuyu uzatmayacağım. Takdir sizin.
Mutlu haftasonları.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
manil yazdı:Arkadaşlar, AVM'lerden foto felan koyma imkanı var mı, durum nedir görelim. Dünya genelinde bi talep patlaması olmuş.
Sent from my CLT-L09 using Tapatalk
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 69 misafir
|