TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj concordet1972 » 19 ub 2016, 10:51

Expen yazd覺:
concordet1972 yazd覺:Merhaba arkadalar Tudor Pelagos i癟in 襤stanbul 繹zg羹rsaatten fiyat teklifi ald覺m.Bursa da Tudoru Storks maazas覺 sat覺yor, onlar覺n dedii 繹zg羹rsaatin paralel ihracat yapabileceini ve bu y羹zden fiyat覺n覺n d羹羹k olabileceini s繹yl羹yorlar.Bu doru mudur?Bu doruysa ne gibi bir sak覺ncas覺 vard覺r? Uluslararas覺 garanti veya baka bir s覺k覺nt覺 dourabilr mi?

Merhaba asl覺nda o paralel ihracat deil paralel ithalatt覺r :thumbup:
Paralel ithalat覺n ne m羹teriye nede sat覺c覺ya herhangi bir sorun tekil etmez paralel ithalat y覺llard覺r bir a癟覺k olarak g繹r羹l羹r g羹mr羹kte.
Arz talebin sistem a癟覺覺yla harmanlanm覺 hali desek yan覺lmay覺z :champ:

Evet yaa imdi farketmiim ithalat yazacakt覺m yanl覺 olmu teekk羹rler d羹zeltme i癟in
Kullan覺c覺 avatar覺
concordet1972

Kay覺t: 15 ub 2010, 19:12

Mesaj o2o » 20 ub 2016, 08:17

paralel ithalat nedir?
Kullan覺c覺 avatar覺
o2o

Kay覺t: 17 Kas 2015, 18:53

Mesaj concordet1972 » 20 ub 2016, 11:15

o2o yazd覺:paralel ithalat nedir?

T羹rkiye distrib羹t繹r羹 haricinde 羹r羹n羹 baka firmalar覺n kendi ithal etmesi olay覺,fiyat bu y羹zden daha ucuz olabiliyor,tek olabilecek s覺k覺nt覺 garantiyi ithal eden firma kendi veriyor ve i servislik bir durum olduunda kendileri bir yerlerde yapt覺rma yoluna giderler buras覺 can s覺k覺c覺 olabilir
Kullan覺c覺 avatar覺
concordet1972

Mesaj egemen74 » 07 Mar 2016, 02:16

Herkese merhaba,
Forumda daha 繹nce yazmam覺t覺m fakat keyifli ve bilgilendirici bir yer. Bal覺k a癟mak istemedim ve sorumu yazmak i癟in en uygun yer buras覺 gibi geldi.

Maurice Lacroix marka bir saat beendim. Maurice Lacroix Men's Pontos Automatic Silver-Tone Dial Power Reserve Display
Linki eklemiyorum fakat T羹rkiyedeki yetkili sat覺c覺s覺 olan firma (saat & saat) beendiim saatin maazalar覺nda indirimde olduunu ve son fiyat olarak 5.425 TL diyor. 襤nternette biraz ara覺rd覺m ve amazonda ayn覺 saati 900USD (yakla覺k 2.700 TL) civar覺nda bulabiliyorum.

Amazondan daha 繹nce al覺 veri yapt覺m fakat saat konusunda fiyat fark覺n覺n bu kadar fazla olmas覺ndan dolay覺 biraz kukuland覺m. Sat覺c覺n覺n ad覺 "WorldofWatches" ve g繹rd羹羹m kadar覺yla ayn覺 markan覺n bir癟ok saatini sat覺yor. Amazonda sat覺lan saatlerin sahte ya da tamir g繹rm羹 羹r羹n olma ihtimali var m覺? Bu t羹r bir saat i癟in amazondan al覺 veri yapmak g羹venli midir?

Teekk羹rler :)
Kullan覺c覺 avatar覺
egemen74

Kay覺t: 15 Ara 2012, 18:55

Mesaj jstein » 07 Mar 2016, 09:51

襤lgili sat覺c覺n覺n "seller rating"lerini ve yorumlar覺n覺 kontrol edebilirsiniz. Ancak bana g繹re Amazon'dan her t羹rl羹 al覺veri g羹venlidir, m羹teri ilikileri ve m羹teri odakl覺l覺k konusunda beni s羹rekli a覺rtmaktalar.
One Timex digital watch, broken.
Kullan覺c覺 avatar覺
jstein

Kay覺t: 11 May 2015, 13:39

Mesaj Emreozcan » 07 Mar 2016, 12:24

egemen74 yazd覺:Herkese merhaba,
Forumda daha 繹nce yazmam覺t覺m fakat keyifli ve bilgilendirici bir yer. Bal覺k a癟mak istemedim ve sorumu yazmak i癟in en uygun yer buras覺 gibi geldi.

Maurice Lacroix marka bir saat beendim. Maurice Lacroix Men's Pontos Automatic Silver-Tone Dial Power Reserve Display
Linki eklemiyorum fakat T羹rkiyedeki yetkili sat覺c覺s覺 olan firma (saat & saat) beendiim saatin maazalar覺nda indirimde olduunu ve son fiyat olarak 5.425 TL diyor. 襤nternette biraz ara覺rd覺m ve amazonda ayn覺 saati 900USD (yakla覺k 2.700 TL) civar覺nda bulabiliyorum.

Amazondan daha 繹nce al覺 veri yapt覺m fakat saat konusunda fiyat fark覺n覺n bu kadar fazla olmas覺ndan dolay覺 biraz kukuland覺m. Sat覺c覺n覺n ad覺 "WorldofWatches" ve g繹rd羹羹m kadar覺yla ayn覺 markan覺n bir癟ok saatini sat覺yor. Amazonda sat覺lan saatlerin sahte ya da tamir g繹rm羹 羹r羹n olma ihtimali var m覺? Bu t羹r bir saat i癟in amazondan al覺 veri yapmak g羹venli midir?

Teekk羹rler :)

Merhabalar;

Amazon.com'da saticinin referanslarina bakin, iyi yorumlar arasinda tarih farki olmasina dikkat edin. Bunu soylememin nedeni bir ihtimal saticinin kendi arkadaslari/tanidiklari iyi yorumlar yazmis olabilir. Oyle yapan saticilarda genelde iyi yorumlar ayni gun icerisinde oluyor.

Ote yandan, Turkiye Gumruk Mevzuati geregi 150 USD ustundeki alimlar gumruk incelemesine tabi tutuluyor. Yani saatiniz gumruge takildigi zaman - ki takilacaktir - bu saatin fatura bedeli uzerinden %18 KDV ve %2-7 gumruk vergisi dogacaktir. Bu da size tahminimce alacaginiz fiyata ek %20-25 masraf getirecektir. Benim tahminimce amazondan siparis ederseniz 1125 USD odemeye ve kargoyu beklediginizden 2 hafta gec almaya hazirlikli olun.

Son bir tavsiye, saat & saat disinda ML satan magazalardan daha dusuk fiyat alabilirsiniz, denemekte fayda var.

Tesekkurler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Emreozcan

Kay覺t: 12 Haz 2015, 19:29

Mesaj egemen74 » 08 Mar 2016, 01:19

:thumbup:
Yard覺mc覺 olup ve bilgi veren t羹m arkadalara teekk羹rler. Ankarada ML i癟in s覺n覺rl覺 sat覺c覺 olduu i癟in amazonda bulduum fiyat en makul羹 gibi. G繹rd羹羹m kadar覺yla son 1 senedir sat覺c覺n覺n amaz覺ndaki karnesi de fena deil biraz daha arat覺rd覺ktan sonra amazondan almay覺 d羹羹n羹yorum.
Amerikadan alsam da yine orada yaayan bir arkada覺ma y繹nlendireceim i癟in gelirken g羹mr羹kle ilgili bir s覺k覺nt覺 yaamamay覺 umuyorum.
Teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
egemen74

Kay覺t: 15 Ara 2012, 18:55

Mesaj concordet1972 » 08 Mar 2016, 19:08

saatin orijinal olduuna emin misiniz?
Kullan覺c覺 avatar覺
concordet1972

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: sphinx ve 186 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners