Yazılanlar, şayet somut gerçeğe aykırı ise entry girenlerin -zarar gören tarafından şikayet edilirse- hukuki sorumluluğu da doğacaktır. Çünkü ticari bir işletmenin kötülenmesi söz konusu.
Bunu şunun için yazıyorum, saat alınabilir, sorun yaşanabilir ancak burada olayı aksettirme tarzı sorun çözme değil de kin duygusu ve intikam alma hissi olursa orada durmak gerek.
Zaten baştan bana saçma gelen bir şey var, adam parayı iade etmiş, daha n'apması gerekiyor?
Kurumsal konu da şikayet olabilir ama somut olgular kişisel kanaatlerle çarpıtılmamalı. Burada bilgi paylaşan, zaman ve emek harcayan insanları tabiri caizse sömürüp; örnek veriyorum, 26 Kasım günü üye olup, tek mesaj atıp, onda da 'uzun zamandır takip ettiğim' diye yumuşak viraj alıp sonrasında bombardımana başlayıp sonra aradan sıyrılmak benim yapacağım iş değil. Saate, horolojiye ya da gündelik hayata dair bir bilgi vermeden, insanlara bi faydası dokunmadan sadece zevk sahibi insanlar topluluğunu istismar ederek normal şartlar altında kaale alınmayacak kişisel sorunların çözümüne alet edilmek hoşuma gitmiyor, bu tarz paylaşımlardan rahatsızlık duyuyorum.