sedir yazd覺:clk yazd覺:iyide bu tartismanin gidecegi hicbir nokta yok ki!!! ...
@sedir
3 atm k覺sa s羹reli su temasina isaret eder. Saati sudan korumak en mantikli c繹z羹md羹r...
Gider, gider, iyi bir yere gider. Herkes WR'lerin ger癟ek anlamlar覺n覺 daha iyi bilir. Saatini daha iyi kullan覺r ve korur. Zaten biliyor ise belki bir katk覺s覺 olmaz ama mutlaka ie yarayaca覺 kiiler olacakt覺r.
Yaln覺z ikinci k覺s覺mdaki al覺nt覺da k覺rm覺z覺 ile 癟izdiim noktay覺 nas覺l belirlemeliyiz? K覺sa s羹re nedir? Saatiniz g羹nde 3-4 kez, her defas覺nda 15-20 saniye musluk suyunun alt覺na giriyorsa bu k覺sa s羹re midir? Uzun s羹re midir?
WR bir saati neden sudan koruyoruz ki? O zaman WS yazs覺nlar.
Haks覺z m覺y覺m?
Redliner yazd覺:Bu arada denizalt覺n覺n ismi batiskaf deil trieste imi videoyu demin gene izledim g繹rd羹m. Batiskaf neydi imdi onu bulmak gerek ama
clk yazd覺:sedir yazd覺:clk yazd覺: ...
@sedir
3 atm k覺sa s羹reli su temasina isaret eder. Saati sudan korumak en mantikli c繹z羹md羹r...
...
K覺sa s羹re nedir? Saatiniz g羹nde 3-4 kez, her defas覺nda 15-20 saniye musluk suyunun alt覺na giriyorsa bu k覺sa s羹re midir? Uzun s羹re midir?
...
Sedir, daha 繹nce WR ve ATM ile ilgili yazd覺klar覺m akl覺mdakiler idi. Su anda ise bug羹n ald覺覺m Seiko Velatura Yacht timer'覺n kitap癟覺覺nda su ge癟irmezlik ile ilgili yazan yaz覺y覺 k覺saca aktar覺yorum.
Suya Dayan覺kl覺l覺k 3 bar
saatiniz su s覺癟ramalar覺na ve yamura kar覺 3 bar'a kadar su ge癟irmezlik i癟in dizayn edilmitir.
Suya Dayan覺kl覺l覺k 5 bar
y羹zerken, yat kullan覺rken ve du al覺rken kullanabilirsiniz
Suya dayan覺kl覺l覺k 10/15/20 bar
saatiniz derin olmamak art覺 ile dalmaya uygundur. Scuba dal覺lar覺 i癟in yeterli deildir.
Redliner yazd覺:... Ama konu bilein terlemesine gelince kesinlikle hi癟bir saatin ondan dolay覺 suyu alaca覺n覺 d羹羹nm羹yorum...
Redliner yazd覺:... Ayr覺ca casio neydi acaba merak ettim imdi casionun 癟ok eski modellerinde wr yok diye biliyorum yan覺l覺yormuyum yoksa??
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: imendifer ve 223 misafir
|