TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

8000 TL Bütçeli Düğün Hediyesi Şık Saat önerisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Düğün Hediyesi Şık Saat önerisi

Mesaj Alkım » 25 Tem 2019, 10:17

Oris big pointer date seçeneğini de düşünebilirsiniz. :champ:
Kullanıcı avatarı
Alkım

Re: Düğün Hediyesi Şık Saat önerisi

Mesaj mehmet89 » 25 Tem 2019, 11:25

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bütçe 7500-8000 civarı ve sıfır olacak. Radoyu ben de eledim açıkçası. %80 ihtimalle flagship gibi duruyor, benim de çok hoşuma giden bir saat oldu. Üstteki fotoğrafta da ayrıca güzel duruyor. Ama bir yandan bu diver watch diye tabir edilen oris aquis ve longines hydroconquest'de kafamı karıştırmadı değil:) Bu saatler de bir dress watch kadar olmasa da takım elbiseye uyumlu gibi görünüyor.

Değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, forumu uzun süre önce keşfetmiştim ancak o dönem saat merakımı iş-güç, askerlik nedeniyle ötelemek durumunda kaldım.

30 yaşındayım ve düğün hediyesi olarak bir saat seçmem gerekiyor. Bütçemiz 8 bin TL'ye kadar diyebiliriz. İşim gereği takım elbise ile kullanılabilecek bir saat arayışındayım. Yardımlarınıza ihtiyacım var:)

Hoşuma giden modeller;

Resim

Resim

daha sonradan bir de ml aikon modelini gördüm, bu saat de gerçekten güzel görünüyor ancak bütçeyi biraz aşıyor gibi.

Rado canlı görünce dikkat çeken bir model ancak dress watch olarak biraz fazla hareketli ve büyük buldum sanırım.
Flagship heritage'ın gerçekten zarif ve retro bir görüntüsü var.
Bir de oris aquis ve longines hydro conquest gibi saatleri de tarz olarak beğendim. Ancak takım elbiseler ile uyumu nasıl olur tam emin olamadım.
Önerilerinizi bekliyorum. saygılar, iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
mehmet89

Re: 8000 TL Bütçeli Düğün Hediyesi Şık Saat önerisi

Mesaj debra » 25 Tem 2019, 12:59

mehmet89 yazdı:değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bütçe 7500-8000 civarı ve sıfır olacak. Radoyu ben de eledim açıkçası. %80 ihtimalle flagship gibi duruyor, benim de çok hoşuma giden bir saat oldu. Üstteki fotoğrafta da ayrıca güzel duruyor. Ama bir yandan bu diver watch diye tabir edilen oris aquis ve longines hydroconquest'de kafamı karıştırmadı değil:) Bu saatler de bir dress watch kadar olmasa da takım elbiseye uyumlu gibi görünüyor.

Değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, forumu uzun süre önce keşfetmiştim ancak o dönem saat merakımı iş-güç, askerlik nedeniyle ötelemek durumunda kaldım.

30 yaşındayım ve düğün hediyesi olarak bir saat seçmem gerekiyor. Bütçemiz 8 bin TL'ye kadar diyebiliriz. İşim gereği takım elbise ile kullanılabilecek bir saat arayışındayım. Yardımlarınıza ihtiyacım var:)

Hoşuma giden modeller;

Resim

Resim

daha sonradan bir de ml aikon modelini gördüm, bu saat de gerçekten güzel görünüyor ancak bütçeyi biraz aşıyor gibi.

Rado canlı görünce dikkat çeken bir model ancak dress watch olarak biraz fazla hareketli ve büyük buldum sanırım.
Flagship heritage'ın gerçekten zarif ve retro bir görüntüsü var.
Bir de oris aquis ve longines hydro conquest gibi saatleri de tarz olarak beğendim. Ancak takım elbiseler ile uyumu nasıl olur tam emin olamadım.
Önerilerinizi bekliyorum. saygılar, iyi forumlar.
Bence dress watch olarak sınırlamayın kendinizi. Bütçenin biraz üzerinde duruyor ama mesela ML Aikon çok rahat bir şekilde takım elbiseyle de giyilebilir. Eğer everyday watch gibi kullanacaksanız, Flagship gibi klasik bir model yerine Aikon gibi her türlü kıyafete uyum sağlayacak bir tercih yapmak daha mantıklı. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama her gün takım elbise giymiyorsanız sadece düğün için çok klasik bir modele harcama yapmayın derim.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj kiwi21 » 25 Tem 2019, 13:04

Ayni duruma sahip bi arkadasim var. Dugunune daha zaman var diye baslik acmamistim. Bizim kafamizda 2 model var. Biri sizin de begenmis oldugunuz Longines Flagship, digeri de Oris Big Crown Pointer Date.

Buradaki yorumlar benim arkadasima da yon gosterecektir. Bu arada adi gecen ML Aikon'un bu butcelere sifir olarak bulunabilecegini pek zannetmiyorum. Eger bulunabilecek gibiyse bu modeli de radarimiza alabiliriz...
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj mehmet89 » 25 Tem 2019, 14:10

Bence dress watch olarak sınırlamayın kendinizi. Bütçenin biraz üzerinde duruyor ama mesela ML Aikon çok rahat bir şekilde takım elbiseyle de giyilebilir. Eğer everyday watch gibi kullanacaksanız, Flagship gibi klasik bir model yerine Aikon gibi her türlü kıyafete uyum sağlayacak bir tercih yapmak daha mantıklı. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama her gün takım elbise giymiyorsanız sadece düğün için çok klasik bir modele harcama yapmayın derim.

Aikon güzel bir model gerçekten. Ancak sıfır fiyatı bizim limitimizi aşıyor baktığım kadarıyla. Bir de evet her gün takım elbise giyiyorum.

Oris big pointer date seçeneğini de düşünebilirsiniz. :champ:

Bu saati de beğendim, ama flagship sanki bir tık önde gibi.

Bu arada forumda takıldıkça diver saatlere de epey ilgim arttı. Şimdi klasik bir saat sonra yanına da bir diver mı baksam:)
Kullanıcı avatarı
mehmet89

Mesaj thedreamer » 25 Tem 2019, 14:41

Longines +1
Kullanıcı avatarı
thedreamer

Mesaj eraslani » 25 Tem 2019, 15:27

Bahsi geçen tüm klasik dress modelleri begensem de diver almanızı tavsiye ederim.Aquisdate belki biraz spor durabilir (bana göre hiç sakıncası yok) ama Longines legend diver çok iyi tercih olur.Guncel fiyatlara bir bakmak lazım tabii..
Fiyat yüzünden elenmese aikon da şahane olur.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj mehmet89 » 25 Tem 2019, 19:33

eraslani yazdı:Bahsi geçen tüm klasik dress modelleri begensem de diver almanızı tavsiye ederim.Aquisdate belki biraz spor durabilir (bana göre hiç sakıncası yok) ama Longines legend diver çok iyi tercih olur.Guncel fiyatlara bir bakmak lazım tabii..
Fiyat yüzünden elenmese aikon da şahane olur.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütçe dahillinde olsaydı aikon'u ciddi olarak düşünebilirdim, baktığım kadarıyla 3-4 bin civarı daha pahalı.
Bu fiyat skalasında bir de Longines Hydroconquest ceramic modeli var. Ben yola çıkarken sarı çerçeveli, kahverengi kayışlı klasik bir saat olarak çıkmıştım ama bu diver serilerini de çok beğenir oldum. Sanırım amaçtan sapıyorum:)
Kullanıcı avatarı
mehmet89

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 42 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners