Değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, forumu uzun süre önce keşfetmiştim ancak o dönem saat merakımı iş-güç, askerlik nedeniyle ötelemek durumunda kaldım.
30 yaşındayım ve düğün hediyesi olarak bir saat seçmem gerekiyor. Bütçemiz 8 bin TL'ye kadar diyebiliriz. İşim gereği takım elbise ile kullanılabilecek bir saat arayışındayım. Yardımlarınıza ihtiyacım var:)
Hoşuma giden modeller;
daha sonradan bir de ml aikon modelini gördüm, bu saat de gerçekten güzel görünüyor ancak bütçeyi biraz aşıyor gibi.
Rado canlı görünce dikkat çeken bir model ancak dress watch olarak biraz fazla hareketli ve büyük buldum sanırım.
Flagship heritage'ın gerçekten zarif ve retro bir görüntüsü var.
Bir de oris aquis ve longines hydro conquest gibi saatleri de tarz olarak beğendim. Ancak takım elbiseler ile uyumu nasıl olur tam emin olamadım.
Önerilerinizi bekliyorum. saygılar, iyi forumlar.
Bence dress watch olarak sınırlamayın kendinizi. Bütçenin biraz üzerinde duruyor ama mesela ML Aikon çok rahat bir şekilde takım elbiseyle de giyilebilir. Eğer everyday watch gibi kullanacaksanız, Flagship gibi klasik bir model yerine Aikon gibi her türlü kıyafete uyum sağlayacak bir tercih yapmak daha mantıklı. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama her gün takım elbise giymiyorsanız sadece düğün için çok klasik bir modele harcama yapmayın derim.mehmet89 yazdı:değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Bütçe 7500-8000 civarı ve sıfır olacak. Radoyu ben de eledim açıkçası. %80 ihtimalle flagship gibi duruyor, benim de çok hoşuma giden bir saat oldu. Üstteki fotoğrafta da ayrıca güzel duruyor. Ama bir yandan bu diver watch diye tabir edilen oris aquis ve longines hydroconquest'de kafamı karıştırmadı değil:) Bu saatler de bir dress watch kadar olmasa da takım elbiseye uyumlu gibi görünüyor.Değerli arkadaşlar öncelikle merhaba, forumu uzun süre önce keşfetmiştim ancak o dönem saat merakımı iş-güç, askerlik nedeniyle ötelemek durumunda kaldım.
30 yaşındayım ve düğün hediyesi olarak bir saat seçmem gerekiyor. Bütçemiz 8 bin TL'ye kadar diyebiliriz. İşim gereği takım elbise ile kullanılabilecek bir saat arayışındayım. Yardımlarınıza ihtiyacım var:)
Hoşuma giden modeller;
daha sonradan bir de ml aikon modelini gördüm, bu saat de gerçekten güzel görünüyor ancak bütçeyi biraz aşıyor gibi.
Rado canlı görünce dikkat çeken bir model ancak dress watch olarak biraz fazla hareketli ve büyük buldum sanırım.
Flagship heritage'ın gerçekten zarif ve retro bir görüntüsü var.
Bir de oris aquis ve longines hydro conquest gibi saatleri de tarz olarak beğendim. Ancak takım elbiseler ile uyumu nasıl olur tam emin olamadım.
Önerilerinizi bekliyorum. saygılar, iyi forumlar.
Bence dress watch olarak sınırlamayın kendinizi. Bütçenin biraz üzerinde duruyor ama mesela ML Aikon çok rahat bir şekilde takım elbiseyle de giyilebilir. Eğer everyday watch gibi kullanacaksanız, Flagship gibi klasik bir model yerine Aikon gibi her türlü kıyafete uyum sağlayacak bir tercih yapmak daha mantıklı. Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama her gün takım elbise giymiyorsanız sadece düğün için çok klasik bir modele harcama yapmayın derim.
Oris big pointer date seçeneğini de düşünebilirsiniz.
eraslani yazdı:Bahsi geçen tüm klasik dress modelleri begensem de diver almanızı tavsiye ederim.Aquisdate belki biraz spor durabilir (bana göre hiç sakıncası yok) ama Longines legend diver çok iyi tercih olur.Guncel fiyatlara bir bakmak lazım tabii..
Fiyat yüzünden elenmese aikon da şahane olur.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 165 misafir
|