hknmtn » 15 Nis 2023, 00:53
Tissot için en güzeli yetkili bayiden almak bence. Yetkili satıcıları sitesinde "mağaza bul" kısmından görebilirsiniz. Sahte Tissot satan mağazalarda var. Online kaydı kullanıcı yapar diye biliyorum. Ben olsam sitede kaydını bulamadığım saati alıp risk almazdım. Ne gerek var.
Saat zevki gerçekten farklı ve ekonomik güce dayanan bir şey tabi ama bir kaç bin liradan kaçmak için de riskli işlere girmeye gerek yok. Ha çok anlıyorsunuzdur saatten (sahte Tissot'lar göz ile ayırt edilebiliyor aslında) o zaman alın derim ama anlamıyorsanız ve sitede de çıkmadıysa bence risktir. "Bilmem ne saatten aldım" , "ithalatçı garantili" , "kutulu belgeli" diye satılan bir sürü sahte Tissot var ikinci el sitelerinde. Sirkeci'de "falanca saat" basmış kaşeyi, atmış tarihi, yazmış saatin kodunu, serisini al sana garanti belgesi. Tissot'un kutusu belgesiyle beraber zaten toptan alsan 50-100 lira bir şeydir.
Saat yeni modelse kesin çıkması lazım sistemde. Bazısı çıkıp bazısı çıkmazsa olmaz. Şaka mı bu, Tissot. O zaman markaya güven zedelenir. O kod olayı ciddi bir iştir.
Saat eskiyse de bir bilene danışmakta fayda var.
Sözün kısası sahte saat alıp üzülmenizi istemem. Kılı kırk yarın, orijinal olduğuna kesinlikle ikna olursanız ancak o zaman alın. Çok adam yandı bu sahte Tissot'lardan.
Kolay gelsin.