Mefistofeles yazdı:Merhabalar, bugün Tissot Prs 516 chronograph bir saat alma arefesindeydim fakat kasa üzerinde ve garanti belgesinde yazan Watch Secur Seri numarasını Tissot'un sitesinde sorguladığım zaman kayıt bulunamadı diyor. Tissot marka bir diğer saatimin kodunu burada sorgulayınca saati buluyor. Acaba sitede tüm orjinal saatlerin kodlarını sorguyamıyor muyuz? Yahut sorgu sonucunda bulunamadı diyorsa orjinal değil diyebilir miyiz?
hknmtn yazdı:Mefistofeles yazdı:Merhabalar, bugün Tissot Prs 516 chronograph bir saat alma arefesindeydim fakat kasa üzerinde ve garanti belgesinde yazan Watch Secur Seri numarasını Tissot'un sitesinde sorguladığım zaman kayıt bulunamadı diyor. Tissot marka bir diğer saatimin kodunu burada sorgulayınca saati buluyor. Acaba sitede tüm orjinal saatlerin kodlarını sorguyamıyor muyuz? Yahut sorgu sonucunda bulunamadı diyorsa orjinal değil diyebilir miyiz?
Direk arayınca çıkmaz o. My Tissot'a kayıt olduktan sonra, saatlerim diye bir bölüm var yanlış hatırlamıyorsam oradan girip saat ekle gibi bir şey olması lazım. Seri numarasını oraya yazınca saat çıkar. Tabi sahte değilse.
Yani ben böyle yapıyorum kolayı varsa bilen beri gelsin.
LynXMaSTeR yazdı:hocam en sağlıklısı tissota mail atıp sormak.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 27 misafir
|