TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hublot Classic Fusion Black Magic İncelemesi

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hublot Classic Fusion Black Magic İncelemesi

Mesaj SerkanGS » 13 Ara 2015, 13:23

İnceleme için teşekkürler :champ:
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

Mesaj Clk » 13 Ara 2015, 13:34

afl yazdı:Ama doğru saati / saatleri seçtiyseniz,o aşk kolay bitmez. Üstelik her bütçeye var.

Olayin baslangic ve final cümlesi bu bence :thumbup: afl :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj eyimen » 13 Ara 2015, 13:49

Tgm yazdı:
Clk yazdı:Madem herkes parayi agactan toplamiyor o zaman kalkipta bu arkadasa sunu yada bunu al sonra Rolex alirsin demek bu durumda yanlis! Para biriktir gönlünde ki saati al demekte ben bir yanlis görmüyorum. Sonucta bu öneri (ki benim önerim degil) soruyu yönelten arkadasa hem para hem de gönlünde yatan aslana ulasmasi icin gerekli zamandan tasarruf ettirecektir.

O başlığı daha dikkatli okuyabilirsek :) ilgili arkadaşın gönlünde yatan rolex ama halihazırda bütçesi Tag Aquaracer ı ancak karşılayabilecek düzeyde. ikinci el bir Sub ın 4000 usd olduğunu düşünürsek (ki bununla ancak eski kasa sub olur) aradaki devasa farkı görebiliyor muyuz??

Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır. Benim için bu Patek Nautilus dur. Ben bir başlık açsam "10k usd bütçem var Rolex ya da Jaeger düşünüyorum ama gönlümde Nautilus var" desem ve bana "o zaman para biriktir git nautilus al" dense bu mantıklı olur mu? Kendim için verdiğim bu örnekle, o başlıkta arkadaşımızın durumu arasında hiçbir fark yok.

Ki şunu da söyleyim. Yine o başlıkta arkadaşımızın yazdıkları dikkatle okunursa "forumun büyüsünden olsa gerek saatimi satıp başka bir saat almak istiyorum. Hedefte tabi ki rolex var" diyor. İşte ordaki "tabi ki" kelimesi çok önemli. O "tabi ki" forumun şartlaması. Gelip yeni üye olup forumu okumaya başlayan kişiler direkt bir tesir altına giriyor..

Atladığımız esas nokta da şu aslında. Para gider rolex i de alır, patek i de. Yeter ki para olsun. Sorun o değil. Sorun direkt o seviyelere çıkıldığında işin büyüsünün kaybolması. Derler ya "bir işin ustası olacaksan ilk önce çırağı olacaksın" Dur bakıyım bi.. İlk önce araştır, bilgi sahibi ol, farklı markaları kullanarak yoğrul biraz. (longines den direkt rolex e atlandığında aradaki nice güzel markalar (tag, breitling, omega vs..)tecrübe edilmemiş olacak) Ne istediğini bil, saat zevkin gerçekten otursun. Ondan sonra bütçen de el veriyorsa git al. İşte o zaman taktığın saatin anlamını ve kıymetini daha iyi bilirsin.

Biz daha henüz ilkokul okuyan birisini üniversiteden mezun etmenin peşindeyiz

Valla tebrikler, cok guzel yorumlamissiniz. Her kelimesine katiliyorum :champ:
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj kiwi21 » 13 Ara 2015, 14:16

Mert; tekrardan teşekkürler. Sayende harika bi tartışma okuyorum. Son zamanlarda forumda yakaladığım en değerli konu oldu :champ:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj Bg17 » 13 Ara 2015, 18:11

Clk yazdı:
afl yazdı:Ama doğru saati / saatleri seçtiyseniz,o aşk kolay bitmez. Üstelik her bütçeye var.

Olayin baslangic ve final cümlesi bu bence :thumbup: afl :champ:

Bi de benim gibi ayran gonulluler var, her gun asik olan... Sonra yeni asklar pesinde kosan, arada eski asklarina donup, donguye yeniden baslayan.

Kisaca rahatsiz da diyebilirsiniz ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj MertYe » 13 Ara 2015, 22:28

SerkanGS :champ:

Kiwi21 konunun buralara geleceğini bilsem daha önce bir yerlerden bir Hublot bulur inceleme yazardım yani. Bundan sonra yakaladığım farklı marka modellerle ilgili yazayım diyorum :D

Ama tabuları bazen yıkmak mümkün olmuyor benim için markaların fiyat politikaları canımı sıkıyor. Bugün viaport saat&saat'te bir Tag heuer inceledim. Gerçekten çok güzel bir saat ama 16100 lira liste fiyatına %20 indirim yapabiliriz dediler. Saat çok iyi hoş ama nerdeyse 13000 lira bir fiyatı haketmiyor bence.

Ben Tag Heuer konusunda malesef çok katı kurallara sahibim artık. Orjinal deri kordona 560-570 isvicre frangi kaucuga da 500-550 frank arasi fiyat istedikleri gün beni kaybettiler. Zaten aldığım calibre 17 Rs2 saati bu cevapları aldığım gün satma kararı aldım ve ciddi zararla sattım.

Önceden bir konuda yine bahsetmiştim tekrar değineceğim. Omega için 280 liraya kauçuk kordon alabildiğim bir yerde Tag Heuer'in kauçuk kordonuna 1500-1600 lira talep edilmesi bana koyuyor. Sanki Tag Heuer nasılsa almaya mecburlar ellerindeki eskidiyse alacaklar tarzı mantalitesi (tamamen şahsi düşüncem) onlara daha çok kaybettirir.

afl Kerem abinin önceden sahip olduğu calibre 16'nın üzerinde sonradan yapılma çok güzel bir kayış vardı. O tip seçenekler herzaman olsa da ben firmanın orjinal ürettiği kordonun bu kadar pahalı olmasına karşıyım. Bana niyeyse insanları biraz enayi (kusura bakmayın) yerine koyuyorlar gibi geliyor.

Bu saatten sonra çelik bilezik olmadığı sürece Tag bana çok uzak mesela tabi tamamen şahsi düşüncelerim bunlar.

Bu arada saat buydu:
Antrasit kadranin kesinlikle canlı görülmesi gerekiyor. Birde kırmızı dikişli olacak sekilde ayni kordon bulunursa farklı bir konsept hatta çok hoş bir tarz yakalanabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Bond » 14 Ara 2015, 00:25

MertY inceleme ve kullanıcı yorumları için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj kilicturan » 14 Ara 2015, 01:15

MertYe inceleme için teşekkürler.

Tartışma konusu hakkında da bir şeyler söylemek istiyorum. Saat konusunda hala çok cahilim, bu forumu okumaya başladığımda daha da cahildim :) Bildiklerimin de %99'unu bu forum sayesinde öğrendim, katkısı olan herkese teşekkür ederim. Forumda bir Hublot sevmemezlik bence de var ama diyeceğim o ki neden olmasın? Buradaki insanlar yorumlarında kar amacı gütmek gibi bir nedenle bir markaya/firmaya yönlendirme yapmıyorlarsa genel bir beğeni/bir desen (pattern) çıkması oldukça normal ve kabul edilebilir geliyor. Forumda baskın/etkili/etkin olan bireylerin beğenilerinin diğerlerini etkilemesi de son derece doğal, benim burada takılabileceğim nokta niyettir, niyet iyiyse gerisi çok önemli değil.
Neither have enough watches, nor have enough time!
Kullanıcı avatarı
kilicturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kocak04 ve 23 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners