afl yazdı:Ama doğru saati / saatleri seçtiyseniz,o aşk kolay bitmez. Üstelik her bütçeye var.
Tgm yazdı:Clk yazdı:Madem herkes parayi agactan toplamiyor o zaman kalkipta bu arkadasa sunu yada bunu al sonra Rolex alirsin demek bu durumda yanlis! Para biriktir gönlünde ki saati al demekte ben bir yanlis görmüyorum. Sonucta bu öneri (ki benim önerim degil) soruyu yönelten arkadasa hem para hem de gönlünde yatan aslana ulasmasi icin gerekli zamandan tasarruf ettirecektir.
O başlığı daha dikkatli okuyabilirsekilgili arkadaşın gönlünde yatan rolex ama halihazırda bütçesi Tag Aquaracer ı ancak karşılayabilecek düzeyde. ikinci el bir Sub ın 4000 usd olduğunu düşünürsek (ki bununla ancak eski kasa sub olur) aradaki devasa farkı görebiliyor muyuz??
Herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır. Benim için bu Patek Nautilus dur. Ben bir başlık açsam "10k usd bütçem var Rolex ya da Jaeger düşünüyorum ama gönlümde Nautilus var" desem ve bana "o zaman para biriktir git nautilus al" dense bu mantıklı olur mu? Kendim için verdiğim bu örnekle, o başlıkta arkadaşımızın durumu arasında hiçbir fark yok.
Ki şunu da söyleyim. Yine o başlıkta arkadaşımızın yazdıkları dikkatle okunursa "forumun büyüsünden olsa gerek saatimi satıp başka bir saat almak istiyorum. Hedefte tabi ki rolex var" diyor. İşte ordaki "tabi ki" kelimesi çok önemli. O "tabi ki" forumun şartlaması. Gelip yeni üye olup forumu okumaya başlayan kişiler direkt bir tesir altına giriyor..
Atladığımız esas nokta da şu aslında. Para gider rolex i de alır, patek i de. Yeter ki para olsun. Sorun o değil. Sorun direkt o seviyelere çıkıldığında işin büyüsünün kaybolması. Derler ya "bir işin ustası olacaksan ilk önce çırağı olacaksın" Dur bakıyım bi.. İlk önce araştır, bilgi sahibi ol, farklı markaları kullanarak yoğrul biraz. (longines den direkt rolex e atlandığında aradaki nice güzel markalar (tag, breitling, omega vs..)tecrübe edilmemiş olacak) Ne istediğini bil, saat zevkin gerçekten otursun. Ondan sonra bütçen de el veriyorsa git al. İşte o zaman taktığın saatin anlamını ve kıymetini daha iyi bilirsin.
Biz daha henüz ilkokul okuyan birisini üniversiteden mezun etmenin peşindeyiz
Clk yazdı:afl yazdı:Ama doğru saati / saatleri seçtiyseniz,o aşk kolay bitmez. Üstelik her bütçeye var.
Olayin baslangic ve final cümlesi bu benceafl
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 37 misafir
|